ماهی تیلاپیا نوعی ماهی نرم و لطیف است که شما می توانید این نوع ماهی را با روش های متفاوتی طبخ کنید در این بخش طرز تهیه ماهی تیلاپیا را با روشی ساده در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

ماهی تیلاپیا و ماهی سالمون از خوشمزه ترین انواع ماهی ها هستند که شما می توانید این نوع ماهی ها را در تهیه ماهی سوخاری نیز به کار ببرید. دستور پخت ماهی تیلاپیا را در این بخش به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

تزیین زیبا ماهی تیلاپیا

مواد لازم

ماهی تیلاپیا : ۴ تکه
سیر خشک : به مقدار لازم
پیاز : به مقدار لازم
زعفران : به مقدار لازم
پودر سوخاری : به مقدار لازم
آب لیمو تازه : به مقدار لازم
فلفل دلمه ای : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
ادویه های تند : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ماهی تیلاپیا

طرز تهیه ماهی تیلاپیا

در مرحله اول طرز تهیه ماهی تیلاپیا ابتدا ماهی را به خوبی تمیز کنید و تکه تکه کنید.

تمیز کردن ماهی تیلاپیا تکه تکه کردن ماهی تیلاپیا

سپس زعفران دم کرده را با روغن زیتون در درون لیوانی با یکدیگر مخلوط کنید سپس حبه های سیر را رنده کنید و یا خرد کنید و ادویه های تند را با سیر مخلوط کنید و مخلوط سیر را به زعفران دم کرده اضافه نمایید.

مخلوط کردن زعفران با سیر له شده

سپس پیاز را خرد کنید و با نمک به خوبی مخلوط کنید بهتر است که پیاز را در درون کیسه فریزر قرار دهید تا هنگام قرار دادن ماهی در یخچال بوی پیاز و سیر فضای یخچال را پر نکند. سپس مخلوط روغن زیتون و زعفران را به پیاز ها اضافه کنید و آبلیمو تازه و فلفل دلمه ای خرد شده و را هم به پیاز اضافه کنید و ماهی تیلاپیا را در درون کیسه فریزر قرار دهید و درب کیسه فریزر را ببندید و در درون یخچال نگه دارید تا ماهی ها مزه دار شوند و جا بیفتند.

قرار دادن ماهی تیلاپیا در مخلوط سیر و پیاز و زعفران

کیسه فریزر را به مدت ۱ ساعت در درون یخچال قرار دهید. اگر آبلیمو و یا لیمو ترش به ماهی اضافه کنید نباید ماهی بیشتر از یک ساعت در درون یخچال قرار بگیرد. بعد از مدت زمان ذکر شده ماهی ها را در درون ظرف بریزید.

در آوردن ماهی تیلاپیا از درون کیسه فریزرروش طبخ ماهی تلاپیا با بهترین روش

و بعد ادویه های تند را به پودر سوخاری اضافه کنید.

پودر سوخاری

تکه های ماهی را به پودر سوخاری آغشته کنید و آن ها را در درون تابه و یا سرخ کن سرخ کنید.

قرار دادن تکه های ماهی تیلاپیا در پودر سوخاری

سرخ کردن ماهی در تابه

ماهی تیلاپیا آماده سرو

تزیین ماهی تیلاپیا

نکات طلایی برای طبخ بهتر ماهی تیلاپیا

  1. قبل از این که ماهی سوخاری را به آرد اغشته کنید باید دقت داشته باشید تا تکه های پیاز و سیر و … به ماهی نچسبیده باشند تا زمان که ماهی را سرخ می کنید این تکه ها در درون روغن نسوزند.
  2. معمولا برای طبخ ماهی از تخم مرغ استفاده نمی کنند.
  3. می توانید پفک و پودر نارگیل و کنجد و … را به آرد سوخاری اضافه کنید و سپس ماهی ها را به پودر سوخاری آغشته کنید.
  4. اگر در تابه باز باشد ماهی به صورت خوشرنگ سرخ می شود و اگر در تابه را ببندید ماهی پیلاتیا بخار پز خواهد شد.

تزیین ماهی تیلاپیا

ماهی تیلاپیا با طعمی بی نظیر

می توایند بعد از سرخ کردن ماهی تیلاپیا تکه های ماهی را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و به کمک روش های تزیین کردن ماهی این ماهی خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه ماهی تیلاپیا در منزل نهایت لذت راببرید. برای طبخ انواع غذای دریایی کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *