راتاتویی با سبزیجات پخته می شود و یک غذای سنتی فرانسوی است. این غذا شبیه به یتیمچه کدو بادمجان است و تنها تفاوت آن این است که از فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه راتاتویی را به روشی ساده و بصورت تصویری برای شما فراهم دیده ایم باشد امیدواریم مورد پسند شما عزیزان همیشه همراه مجله آشپزی آرگا قرار گیرد.

دستور طبخ راتاتویی برای تمام افراد با هر سلیقه و طبعی

طرز تهیه راتاتویی برای گیاه خواران

مواد لازم:

  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • ریحان تازه ساتوری شده : ۱/۲ پیمانه
  • پیاز خرد شده : ۱ عدد متوسط
  • سیر له شده : ۲ حبه
  • کدو سبز: ۳ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده : ۵ عدد
  • سیب زمینی پخته شده : ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای زرد یا قرمز : ۲ عدد
  • بادمجان : ۳ عدد بزرگ
  • آویشن : ۱ قاشق چایخوری
  • پنیر چدار یا مازارلا یا پنیر پیتزا رنده شده : به میزان دلخواه

دستور پخت راتاتویی خوشمزه

در ابتدا پیاز را بصورت نگینی خورد کرده و درون قابلمه ریخته حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم تا به رنگ طلایی درآید. سپس فلفل دلمه ای را از وسط نصف می کنیم و تخم هایش را خارج می کنیم و زمانی حدود ۱۵ دقیقه را برای پختن در ماکروفر به آن اختصاص می دهیم تا پخته شود به طوری که روی پیوست آن لکه های تیره مانند ایجاد شود. بعد از آن فلفل ها را از فر بیرون می آوریم تا سرد شوند سپس بصورت حلقه یا ریز خورد می کنیم و دوباره با پیاز تفت می دهیم. سپس دو عدد گوجه فرنگی را تکه تکه می کنیم و با نمک و فلفل به سس اضافه کرده و صبر می کنیم تا بجوشد. در این حالت گوجه ما آماده است.چگونه یک راتاتویی خوشمزه درست کنیم

در مرحله بعد طرز تهیه راتاتویی باید به سراغ بادمجان ها برویم ابتدا آنها را پوست می کنیم و بعد قطعه قطعه می کنیم. بعد روی آنها کمی نمک می پاشیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا آب اضافه و تلخی آن گرفته شود، سپس بادمجان ها را شسته و در سافی می گذاریم تا آب آنها کشیده شود. بادمجان ها را به همراه گوجه فرنگی های باقیمانده و کدو ها به شکل حلقه حلقه و به قطر یک سانت در می آوریم.طرز ساخت راتاتویی را در آرگا بیاموزید

دستور ساخت راتاتویی با کمی خوشمزگی

سس از قبل آماده شده را در یک ظرف مناسب و به شکل مستطیل که مخصوص فر است می ریزیم و یکی در میان کدو و گوجه فرنگی و سیب زمینی پخته و بادمجان حلقه شده را روی سس به شکل نواری می چینیم و روی آنها مقداری نمک می ریزیم.

طرز تهیه راتاتویی خوشمزه

در پایان کار مقداری روغن زیتون و سیر له شده و آویشن را در ظرف کوچک میریزیم و با هم مخلوط می کنیم. روی ظرف را با فویل آلومینیوم می پوشانیم و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت در طبقه وسط قرار می دهیم.طرز ساخت راتاتویی به صورت مرحله مرحله
بعد از ۴۵ دقیقه که از پخت راتاتویی گذشت آن را چک می کنیم تا شاید زودتر پخته شده باشد. اگر بادمجان ها نرم شده باشند یعنی غذا پخته است. فر را خاموش می کنیم و پنیر رنده شده را رویش می پاشیم، و بدون فویل آلومینیومی اجازه دهیم پنیر با گرمای فر آب شود.

آموزش ساخت غذایی فرانسوی برای سبزی خواران
طرز تهیه راتاتویی به پایان رسید. امیدواریم از این آموزش آشپزی مخصوص گیاهخواران لذت برده باشید. راتاتویی را می توانید به همراه انواع پاستا نیز میل کنید. نوش جان.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *