معمولا در سفره های افطاری از فرنی و شیربرنج زیاد استفاده میشه و دلیل این پرطرفداری سبک بودن، شیرینی و خوشمزه بودنشون هست. فرنی اگر شیرینیش زیاد نباشه (اگر شما هم مثل من زیاد شیرین رو دوست ندارین) میتونه گلو رو نرم و صاف کنه، معده رو گرم کنه و آمادگی برای صرف شام و افطار رو فراهم میکنه. اگر هم شیرینیش زیاد باشه میتونین به همراه چای نوش جان کنین.

برای دیدن آموزش فرنی خوشمزه با بهترین نسبت ها این لینک رو لمس کنید.

دوستان عزیز میتونید طرز تهیه فرنی قالبی با نشاسته رو در این لینک مشاهده بفرمایید.

فرنی

فرنی

مواد لازم برای تهیه فرنی

  • شیر ۳ لیوان
  • آرد برنج ۴-۵ قاشق غذاخوری سر صاف
  • شکر ۵ قاشق
  • گلاب نصف استکان
  • عرق هل در صورت تمایل دو قاشق
  • وانیل هم چاشنی خوبی برای فرنی هست و بهش طعم بستنی میده. اگه دوست داشتید میتونید به جای عرق هل از کمی وانیل استفاده کنید.
طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی

فرنی به شکلهای مختلفی درست میشه. به صورت معمول آرد برنج و شکر رو در شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت میذاریم تا کم کم به جوش بیاد. بعد حرارت رو ملایم تر میکنیم تا غلیظ بشه. به این نکته هم توجه کنین که باید فرنی رو مدام هم بزنیم تا هم ته نگیره و هم گلوله نشه. بعدش هم گلاب و عرق هل یا وانیل رو اضافه میکنیم و اونقدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه.

غلظت فرنی

غلظت فرنی

برای تزیینش میتونید از گل سرخ و پودر پسته یا دارچین استفاده کنید.

» فرنی در ویکی پدیا

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *