تا فصل تابستونه و تا میوه های تابستونی هستن باید ازشون نهایت استفاده رو کرد و تو انواع و اقسام دسر ها استفادشون کرد. یکی از این میوه های خوشمزه و خوشرنگ هم طالبیه که میتونیم دسر های فراوونی رو باهاش درست کنیم. من هم در این مطلب طرز تهیه فراپه طالبی که یه نوشیدنی و دسر ختک و خوشمزه اس رو براتون میذارم که تو این گرمای تابستون به دادتون میرسه و حالتون رو جا میاره. فراپه طالبی مواد لازم برای تهیه فراپه طالبی ۳۰۰ گرم طالبی ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه بستنی وانیلی ۳/۴ پیمانه یخ مواد لازم برای تهیه فراپه طالبی مراحل تهیه دسر فراپه طالبی برای تهیه این نوشیدنی هم میشه از طالبی یخ زده استفاده کرد و هم طالبی های غیر یخ زده من معمولا فراپه طالبی رو با طالبی یخ زده درست میکنم چون اینطوری بافتش غلیظ تر میشه و تقریبا شبیه یخ در بهشت در میاد. طالبی یخ زده درست کردن این نوشیدنی اصلا کاری نداره فقط کافیه تمام مواد رو داخل مخلوط کن بریزیم. ریختن مواد در مخلوط کن بعد همه مواد رو با هم پوره کنیم. مخلوط کردن مواد مواد رو داخل لیوان میریزیم و کمی از سر لیوان رو برای تزیین خالی میذاریم. ریختن مواد در لیوان سرو حالا فراپه خوشمزه مون رو با هر چیزی که دوست داریم تزیین کرده و سرو میکنیم. من از خامه فرم گرفته و گیلاس برای تزیینش استفاده کردم … فراپه طالبی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...