سیر ترشی را از قرار دادن سیر خشک در درون سرکه تهیه می کنند. سیر ترشی یعد از ۶ ماه آماده می شود و هرچه تاریخ تهیه این نوع ترشی بگذرد مرغوب تر و خوشمزه تر می شود. سیر ترشی هفت ساله از مرغوبیت بالایی برخوردار است. اگر شما می خواهید این ترشی را در مدت کمتر از ۶ ماه بهره برداری کنید می توانید از طرز تهیه سیر ترشی نوشته شده در این مطلب استفاده کنید. ترشی انواع مختلفی دارد در بین ترشی های ایرانی ترشی مخلوط و سیر ترشی و ترشی بادمجان طرفداران زیادی را دارند. اگر در تهیه سیر ترشی از سس سویا استفاده کنید ظرف مدت ۴۰ روز این ترشی آماده سرو می شود و مرغوبیت آن به اندازه سیر ترشی ۷ ساله می شود. در این مطلب روش تهیه سیر ترشی به همراه نکات طلایی برای تهیه بهتر را در اختیار شما کدبانو های عزیز ایرانی قرار داده ایم. مواد لازم سرکه بالزامیک : به میزان لازم سیر : ۸ بوته شکر قهوه ای یا عسل : ۱ قاشق غذا خوری سس سویا : ۳ قاشق غذا خوری طرز تهیه سیر ترشی ابتدا بوته های سیر را به خوبی تمیز کنید و بشویید. سپس سیر ها را با پوست در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سرکه بالزامیک را به همراه سس و سویا و شکر قهوه ای بر روی سیر ها بریزید و قابلمه را بر روی شعله گاز به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه سیر ترشی سیر ها جوشیده را در درون یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و سپس مخلوط سرکه و سس و سس سویا را که با آن سیر ها را جوشانیده اید بر روی سیر ها بریزید توجه داشته باشید که روی سیرها باید به خوبی با کمک سرکه پوشانده شود. سپس شوری و شیرینی سرکه را تست کنید و درب ظرف را با کمک یک نایلون محکم ببندید و بطری حاوی سیر ترشی را در جای تاریکی قرار دهید بعد از ۴۰ روز این ترشی آماده خوردن می شود. نکات کلیدی برای تهیه سیر ترشی به ازای هر ۸ بوته شیر از ۱ قاشق غذا خوری شکر و یا عسل استفاده کنید. سیر ها را بیشتر از ۱۵ دقیقه نجوشانید زیرا له می شوند. می توانید برای این که سیر ترشی مرغوب تر شود ظرف ترشی را در زیر خاک قرار دهید. ترشی سیر با سرکه بالزامیک طعم فوق العاده ای پیدا می کند شما می توانید این ترشی را مخلوط سرکه انگور و سرکه خرما نیز تهیه کنید. در صورت تمایل می توانید به جای شکر از عسل در روش تهیه سیر ترشی استفاده نمایید. هرگز سس سویا را از مواد لازم سیر ترشی حذف نکنید زیرا این سس باعث فرآیند سریع تخمیر ترشی می شود و ترشی را خوشمزه تر می کند و زمان تخمیر ۷ ساله سیر ترشی را به ۴۰ روز کاهش می دهد. امیدواریم با طرز تهیه سیر ترشی گفته شده در این مطلب بتوانید سیر ترشی با طعم فوق العاده را ظرف مدت زمان کوتاهی برای بهره برداری در منزل تهیه کنید. سیر ترشی را می توانید در کنار ماکارونی و دیزی میل کنید. نوش جان منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...