ترشی ها انواع مختلفی دارند و می توانید با انواع میوه ها و سبزیجات ترشی های مختلفی را تهیه کنید. ترشی بامیه از انواع ترشی های خوشمزه و خوش طعم است که در طرز تهیه ترشی بامیه از مو سیر و سیر و نعنا و جعفری و ترخون و سرکه سفید استفاده می شود و این ترشی طعم بی نظیر و متفاوتی دارد.

ترشی انبه و ترشی بامیه و ترشی آلبالو ترشی های خوشمزه و خوش طعمی هستند که می توانید این نوع ترشی ها را برای فصول سرد سال در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر این نوع ترشی ها نهایت لذت را ببرید.

ترشی بامیه خوشمزه

مواد لازم

موسیر تازه : ۳ عدد
بامیه : ۱ کیلو
سیر : ۴ حبه
نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
جعفری و ترخون تازه : ۵۰ گرم
سرکه سفید : به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بامیه

برای درست کردن ترشی بامیه ابتدا بامیه ها را به خوبی بشویید و سپس ساقه های آن ها را کوتاه کنید.

شستن بامیه ها

ترشی بامیه خوشمزه

بامیه ها را بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن ها به خوبی خشک شود. بامیه ها را به صورت لایه لایه همراه با موسیر و سیر و ترخون و جعفری تازه و نعناع خشک در درون ظرف شیشه ای بریزید.

طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه و خوش طعم

سپس روی مواد ترشی را سرکه سفید بریزید توجه داشته باشید که سرکه را باید تا حدی بر روی مواد ترشی بریزید که روی همه مواد به خوبی گرفته شود.

ریختن بامیه ها در درون شیشه

در مرحله آخر روش تهیه ترشی بامیه بر روی درب ظرف کیسه فریزری قرار دهید و سپس درب ظرف را به خوبی ببندید تا هوا وارد ترشی نشود و سپس بطری را در جای خنک به مدت ۲۰ روز قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده ترشی بامیه آماده می شود و می توانید آن را به همراه بعضی غذا ها میل کنید.

ترشی بامیه خوشمزه

ترشی بامیه

نکات طلایی برای تهیه ترشی بامیه

۱٫ می توانید بامیه ها را در مقداری آب بجوشانید تا تردی آن ها گرفته شود سپس بامیه ها را در درون آبکش بریزید تا آب آن ها گرفته شود و بعد از خنک شدن بامیه ها می توانید آن ها را در ظروف شیشه ای همراه با بقیه مواد ترشی بریزید.

ترشی بامیه
۲٫ بامیه های زده دار و نصفه را قبل از تهیه ترشی از بامیه های سالم جدا کنید.
۳٫ می توانید در طرز تهیه ترشی بامیه از موسیر و سیر و سبزی های ذکر شده استفاده نکنید.
۴٫ برای تهیه ترشی بامیه نعناع خشک را هرگز حذف نکنید زیرا نعناع طعم بی نظیری را به ترشی می دهد.
۵٫ ساقه های بامیه را باید خیلی کم کوتاه نکنید تا مایع لزج موجود در ساقه ها از آن ها خارج نشود زیرا مایع لزج ساقه بامیه باعث می شود تا ترشی حالت لیزی پیدا کند.
۶٫ اگر ترشی بامیه حالت لیزی پیدا کرد می توانید آب آن را دور بریزید و دوباره بطری شیشه ای ترشی را با سرکه سفید پر کنید.

ترشی بامیه

در این مطلب با طرز تهیه ترشی بامیه در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این ترشی در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه ترشی های مختلف به بخش انواع ترشی مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *