پاییز که میاد با خودش کلی سبزیجات و صیفی جات تر و تازه و خوشمزه و مفید رو هم میاره که حیفه ازشون تو وعده های غذاییمون استفاده نکنیم. یکی از همین خوردنی های خوش طعم و مفید گل کلمه که سرشار از مواد مغذیه اما متاسفانه ما معمولا کمتر از این نوع کلم در غذاهامون استفاده میکنیم به خاطر همین در این مطلب طرز تهیه یه سوپ خوشمزه رو براتون میذارم که داخلش از گل کلم استفاده شده … امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین

سوپ گل کلم

سوپ گل کلم

مواد لازم برای تهیه سوپ جو و گل کلم

  • ۸۰ گرم جو پوست کنده
  • ۲۰۰ گرم گل کلم
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۲ الی ۳ عدد قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سوپ گل کلم

مواد لازم برای تهیه سوپ گل کلم

مراحل تهیه سوپ جو و گل کلم

برای پخت این سوپ اول از همه باید جو پخته بشه و از اونجایی که جو پوست کنده به زمانی حدود یک الی دو ساعت برای پخت و لعاب انداختن احتیاج داره در صورتی که وقت کافی ندارین میتونین به جای جو درسته از همین مقدار جو پرک استفاده کنین که زیر نیم ساعت حاضره. اما چون من وقت کافی داشتم از جو پوست کنده استفاده کردم. حالا کافیه جو و یک قاشق از پیاز داغی که داشتیم رو با پنج لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت رو ملایم کرده و در قابلمه رو هم نیم لا بذاریم تا جو بپزه و لعاب بندازه.

پختن جو

پختن جو

بعد از حدود ۱ الی ۲ ساعت جو نرم میشه و مپیزه و لعاب میندازه.

نرم شدن جو ها

نرم شدن جو ها

از این مرحله تا آماده شدن سوپ زیر یک ساعت زمان میخوایم. چون در طول مدت پخت جو مقداری از آب تبخیر شده و کلا به خاطر پخت جو مخلوطمون حسابی قوام اومده با توجه به اینکه سوپ رو در نهایت با چه غلظتی دوست دارین باز بهش آب جوش اضافه کنین. من دو لیوان دیگه آب اضافه کردم.

اضافه کردن آب

اضافه کردن آب

حالا رب، یک قاشق دیگه پیاز داغی که داشتیم، کمی روغن، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و مزه بگیره.

سرخ شدن رب

سرخ شدن رب

حالا گل کلم هارو به قطعات کوچک خورد میکنیم. اینکه اندازه گل کلم چقدری باشه کاملا سلیقه ایه من خیلی خورد نکردم چون دوست داشتم داخل سوپ معلوم باشن.

خورد کردن گل کلم

خورد کردن گل کلم

بعد گل کلم، رب سرخ شده و قرص های طعم دهنده رو جو پخته اضافه میکنیم.

اضافه کردن رب و گل کلم

اضافه کردن رب و گل کلم

بعد از تقریبا یک ربع الی نیم ساعت گل کلم پخته و سوپ مزه گرفته و حاضره در این مرحله سوپ رو تست میکنیم و درصورتی که نمک میخواست اضافه میکنیم. چون قرص های طعم دهنده معمولا نمک دارن به احتمال زیاد دیگه به نمک احتیاج نداریم.

جا افتادن سوپ

جا افتادن سوپ

حالا سوپ خوشمزه و سالم ما حاضره و قوام اومده پس سروش میکنیم … نوش جون

سوپ گل کلم

سوپ گل کلم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *