سوپ جو که در رستوران ها به روش مخصوصی طبخ می گردد و به عنوان پیش غذا سرو می شود، به سوپ جو قرمز معروف است. در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ جو قرمز همراه می کنیم تا با این روش رستورانی بتوانید سوپ دلخواه و خوشمزه ای را برای خود و خانواده در منزل درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. سوپ جو به سبک رستوران ها ( سوپ جو قرمز ) سوپ جو، سوپ شیر و سوپ ورشمیل از جمله سوپ های محبوبی هستند که اغلب در رستوران ها سرو می گردند. سوپ جو قرمزی که در رستوران ها طبخ می شود، در آن از آب مرغ و جو به صورت پرک شده که زود پخت است، استفاده می شود. همچنین در رستوران ها به دلیل حجم زیاد سوپ، در دستور پخت سوپ جو قرمز از آرد برای لعاب دادن سوپ کمک می گیرند. مواد لازم: آب مرغ: هفت لیوان جو پرک: سه چهارم لیوان هویج: دو عدد پیاز: یک عدد جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو: دو قاشق غذاخوری آرد: دو قاشق غذاخوری ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری نمک و روغن: به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان دلخواه طرز تهیه سوپ جو قرمز ( سوپ جو رستورانی): در طرز تهیه سوپ جو ابتدا باید آب مرغ را تهیه کنید که برای این کار، مرغ را ( معمولا قسمت های استخوانی مانند گردن، پشت و بال دو عدد مرغ ) همراه با یک عدد هویج و یک عدد پیاز خرد شده، دو حبه سیر خرد شده، دو عدد برگ بو، نمک و زعفران (به دلخواه) در حدود دو نیم لیتر آب، می گذاریم تا بپزد. سپس آن را از صافی رد می کنیم و آب محتوی مواد را برای سوپ کنار می گذاریم. سپس هویج را رنده کرده به همراه پیازی که خیلی زیر، خرد کرده ایم و همچنین جو پرک به آب مرغ می افزاییم و بر روی حرارت می گذاریم تا پخته شوند، در این حین فلفل و ادویه کاری و کمی روغن نیز اضافه می کنیم. در این مرحله از طرز تهیه سوپ جو قرمز, وقتی مواد پخته شدند، آرد را که در یک لیوان آب سرد حل کرده ایم به سوپ اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. بعد از مدتی که سوپ جوشید و بوی خامی آرد از بین رفت، جعفری و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم. حال صبر می کنیم تا سوپ ما جا بیفتد. در آخر نیز آبلیمو و نمک آن را اندازه می کنیم و پس از خوردن یکی دو جوش، سوپ ما آماده سرو می باشد. در این سوپ می توانید از جو که قبلا در آب خیسانده اید و یا خود مرغ که آن را ریش ریش کرده اید استفاده کنید. همچنین اگر دیدید لعاب آن خوب است دیگر نیازی به اضافه کردن آرد نیست، معمولا در منزل پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، سوپ ما لعاب لازم را به خود می گیرد و جا میافتد. امیدواریم طرز تهیه سوپ جو قرمز برای درست کردن یک سوپ خوشمزه در منزل به شما کمک نماید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...