برای تهیه سوپ تره فرنگی باید در انتخاب تره فرنگی ها دقت کنید و تره فرنگی هایی را انتخاب نمایید که قسمت های زیادی از آن ها سفید است و هم چنین از خرید تره فرنگی هایی که برگ های زرد و خشکی دارند پرهیز کنید. سوپ جو و سوپ تره فرنگی از انواع سوپ های خوش طعمی هستند که شما می توانید آن ها را برای مجالس افطاری خود در ماه رمضان طبخ نمایید. در این مطلب بهترین دستور پخت سوپ خوشمزه تره فرنگی را در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار داده ایم. مواد لازم کره : ۵۰ گرم شیر : ۳ فنجان تره فرنگی متوسط : ۲ بوته خامه : ۱ فنجان سیب زمینی متوسط : ۱ عدد نمک و فلفل : به میزان لازم هویج : ۲ عدد آب لیمو : به میزان لازم آرد : ۳ قاشق غذا خوری آب : به میزان لازم عصاره مرغ : ۱ عدد ( در صورت تمایل آب مرغ : ۳ فنجان ) طرز تهیه سوپ تره فرنگی در طرز تهیه سوپ مقوی تره فرنگی ابتدا آرد را با کره تفت دهید و سپس به آرد تفت داده شده آب اضافه کنید و مخلوط آرد و آب را هم بزنید تا زمانی که آب به دمای جوش برسد. سپس ریشه های تره فرنگی را بکنید و برگ های سبز تره فرنگی را خرد کنید. تره فرنگی های خرد شده را در مقداری آب خیس کنید تا به خوبی تمیز شوند. هویج و سیب زمینی را به کمک طرف ریز رنده به خوبی رنده کنید و در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی و هویج رنده شده را به همراه تره فرنگی های خرد شده در مقداری کره تفت دهید. بعد از تفت دادن این سبزیجات نمک و فلفل را به آن ها اضافه نمایید و سپس سبزیجات تفت داده شده را به همراه عصاره مرغ ( آب مرغ ) به مایه سوپ ( مخلوط آرد و آب ) بیافزایید. بعد از این که سبزیجات سوپ به خوبی پخته شدند شیر را به مایه سوپ اضافه کنید. پس از پخته شدن و جا افتادن کامل سوپ مقداری از سوپ را با خامه مخلوط کنید و سپس مخلوط سوپ و خامه را به همه سوپ درون قابلمه اضافه نمایید و به خوبی سوپ تره فرنگی را هم بزنید تا با خامه مخلوط شود. بعد از این که سوپ تره فرنگی آماده شد می توانید روی سوپ را با کمک سبزی های خرد شده به زیبایی تزیین کنید. استفاده از خامه در پخت این نوع سوپ کاملا اختیاری است و بستگی به ذائقه شما دارد. این سوپ خوشمزه همانند سوپ شیر دارای ارزش غذایی بالایی است و بهتر است آن را در برنامه غذایی کودکان خود قرار دهید. اگر می خواهید با دستور پخت سوپ های مختلف آشنا شوید می توانید به بخش انواع آش و سوپ مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...