سوسیس بندری جز اون دسته غذاهایی هستش که تقریبا همگی طرفدارشن و فوق العاده لذیذه از طرفی مواد اولیه اش همیشه در دسترسه و به راحتی میشه تهیه اش کرد. به نظرم اگه خواستیم گاهی اوقات یکم ناپرهیزی کنیم و غذاهای چرب و چیلی و خوشمزه بخوریم سوسیس بندری گزینه خوبیه. در این مطلب طرز تهیه سوسیس بندری رو براتون گذاشتم که به عنوان ادویه داخلش از پودر کاری استفاده شده و مزه محشری داره. سوسیس بندری با طعم کاری مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری با طعم کاری ۲۰۰ گرم سوسیس ۳ عدد سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پودر کاری ۱ قاشق مربا خوری نمک، فلفل قرمز و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری با طعم کاری مراحل تهیه سوسیس بندری با طعم کاری ابتدا سوسیس هارو حلقه حلقه کرده و داخل ماهیتابه ای که کمی روغن داخلش ریختیم هر دو طرفشون رو سرخ میکنیم. سرخ کردن سوسیس وقتی سوسیس ها سرخ شدن از داخل روغن درشون میاریم و روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره و بعد پیاز هارو حلقه حلقه یا نگینی خورد کرده و داخل همون روغنی که سوسیس هارو توش سرخ کرده بودیم میریزیم و تفت میدیم تا سرخ و طلایی بشن. سرخ کردن پیاز همزمان با سرخ کردن پیاز، سیب زمینی هارو هم نگینی میکنیم و داخل یه ماهیتابه دیگه سرخشون میکنیم. سرخ کردن سیب زمینی بعد از اینکه پیاز طلایی شد بهش زرچوبه اضافه کرده و رب گوجه فرنگی هم میریزیم تا رب هم سرخ بشه و از خامی دربیاد. اضافه کردن رب گوجه وقتی رب سرخ شد سیب زمینی هایی که سرخ شدن، نمک، فلفل قرمز و پودر کاری رو بهشون اضافه میکنیم. و باهم تفتشون میدیم تا مزه ها به خورد هم برن. طعم پودر کاری خیلی سوسیس بندری تونو خوشمزه و لذیذ تر میکنه. اضافه کردن سیب زمینی و ادویه در نهایت سوسیس های سرخ شده رو هم اضافه کرده و مواد رو برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگه تفت میدیم. اضافه کردن سوسیس تفت دادن مواد حالا سوسیس بندری خوش عطر و خوشمزه ما حاضره و میتونیم با نون سروش کنیم … نوش جان سوسیس بندری با طعم کاری منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...