اینکه سس بشامل به سس لازانیا معروف شده به این دلیل هست که لازانیا رو بیشتر از غذاهای دیگه ای که بشامل دارن خوردیم و دیدیم. وگرنه سس بشامل خیلی خوشمزه اس و در خیلی از غذاها کاربرد داره. در این مطلب طرز تهیه سس بشامل رو به صورت مرحله به مرحله قرار میدم که میتونید در مواقع نیاز تهیه و استفاده کنید. این سس پایه ی چند سس دیگه هم هست که شاید بعدها فرصتی بشه و توضیحش بدیم. سس بشامل مواد لازم برای تهیه سس بشامل کره ۲۵ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲ پیمانه نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل خامه در صورت تمایل دو قاشق طرز تهیه سس بشامل تهیه این سس خیلی ساده اس و یه جورایی مثل حلواس. به این صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم شیر گرم رو اضافه میکنیم که آرد ببنده و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید شیر ریختن رو قطع میکنیم. کره اضافه کردن آرد به کره تفت دادن آرد و کره اضافه کردن شیر مراحل تهیه سس بشامل غلظت سس بشامل مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم غلظت دلخواهمون بدست بیاد. غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه. غلظت سس بشامل جوز هندی و نمک رو هم در آخر اضافه میکنیم. برای طعم بهترش میتونید در آخر دو قاشق خامه هم به این ترکیب اضافه کنید. به همین سادگی سس بشامل تهیه میشه که میتونید در هر دستوری که این سس رو داره استفاده کنید. معمولا در لازانیا این سس به همراه پنیر استفاده میشه. منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...