سس ها یک رکن خیلی مهم و اساسی برای طعم دادن به غذاها هستن. هر چقدر هم که مواد اولیه یک غذا مرغوب و تازه باشه و اون غذا طبق دستور درست بشه ولی تا سسش لذیذ و خوشمزه نباشه اون طعم اصیل و اصلی خودش رو پیدا نمیکنه. یکی از معروف ترین سس ها برای پاستا هم سس آلفردو هستش که در این مطلب طرز تهیه یه سس آلفردو لذیذ رو براتون میذارم … سس آلفردو مواد لازم برای تهیه سس آلفردو ۴ قاقش غذاخوری پر خامه صبحانه ۳۰ گرم کره ۲ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان مواد لازم برای تهیه سس آلفردو مراحل تهیه سس آلفردو ابتدا باید کره رو داخل یا قابلمه کوچیک بریزیم و اجازه بدیم تا با حرارت ملایم آب بشه، فقط دقت کنین تا کره نسوزه. آب شدن کره بعد از آب شدن کره خامه رو هم اضافه کنین و باز با حرارت ملایم کره و خامه رو هم بزنین تا خامه خوب با کره مخلوط و یکنواخت بشه. فقط اجازه بدین تا مخلوط کمی داغ بشه ولی جوش نیاد. اضافه کردن خامه همینطور که در تصویر میبینین مخلوط کاملا یکنواخته ولی در حال جوشیدن نیست. اضافه کردن خامه حالا پنیر پارمزان رنده شده و سیر رنده شده رو هم اضافه میکینیم و سس رو مدام هم میزنیم تا ته نگیره. اضافه کردن پنیر پارمزان همزدن رو ادامه میدیم تا پنیر کاملا آب شده و باز مخلوط یکنواخت بشه. حل شدن پنیر در نهایت جعفری خورد کرده رو اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن سس رو هم میزنیم و بعد شعله ور خاموش میکینم. اضافه کردن جعفری حالا سس ما آماده است و از اونجایی که پنیر پارمزان معمولا به اندازه کافی نمک داره، سس به نمک بیشتر هم احتیاجی نداره. آماده شدن سس حالا میتونیم از سسمون داخل انواع پاستا استفاده کنیم … نوش جان سس آلفردو منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...