سالاد پاستا اصالتا ایتالیایی هست و در جهان طرفداران زیادی داره. سالاد پاستا یا در اصطلاح ( سالاد ماکارونی) از غذاهای ساده و آسون هست که خیلی سالمه و راحت و در کمترین زمان میشه اونها رو تهیه کرد. میشه اونها رو به یک غذای رژیمی تبدیل کرد که پر از مواد تازه و طبیعی و سرشار از ویتامین باشه. با کمترین مقدار کالری 🙂 که این روزها برای اکثر ماها خیلی مهمه. انواع سالاد پاستا رو میشه با ایده های متفاوت درست کرد و هر بار طعم جدیدی رو خلق کرد. در این مطلب طرز تهیه سالاد پاستا ی مدیترانه ای رو قرار میدم که بسیار کم کالری و کاملا رژیمی هست و خوردن اون برای عموم آزاده و سلامت کامل داره. سالاد پاستا مدیترانه ای مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا مدیترانه ای ماکارونی فرمی ( پروانه ای ) ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط یا ۱۰ عدد گیلاسی برگ ریحان تازه به مقدار دلخواه زیتون ( ترجیحا سیاه ) هسته گرفته شده ۲۰۰ گرم تن ماهی یک عدد دو قاشق غذا خوری روغن زیتون پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سالاد مدیترانه ای طرز تهیه سالاد پاستا مدیترانه ای در قابلمه ای مقدار کافی آب بریزید و بگذارید به جوش بیاد. وقتی به قل قل افتاد مقداری نمک و یک قاشق روغن در اون بریزید و ماکارونی فرمی ها رو در اون بریزید تا حدود یک ربع کاملا بپزه(۱) گوجه فرنگی ها رو شسته و به اندازه های دلخواه خرد میکنیم (۲) زیتون ها رو هم حلقه حلقه خرد میکنیم (۳) طرز تهیه سالاد پاستا مدیترانه ای پنیر رو به شکل مکعب های کوچک خرد میکنیم (۴) روغن تن ماهی رو به همراه روغن زیتون در ظرفی میریزیم (۵) گوجه ها رو به همراه ریحان که با دست تکه تکه کردیم اضافه میکنیم (۶) طرز تهیه سالاد پاستا مدیترانه ای طرز تهیه سالاد پاستا مدیترانه ای ماکارونی ها رو که تا حالا باید پخته باشن آبکش میکنیم(۷) مخلوط گوجه فرنگی ها و زیتون رو اضافه میکنیم (۸ و ۹) طرز تهیه سالاد پاستا مدیترانه ای تن ماهی و پنیر ها رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. به همین سادگی سالاد پاسا مدیترانه ای رژیمی و کم کالری شما حاضره. نوش جان کنید و لذت ببرید. این غذا رو میشه به عنوان وعده اصلی شام استفاده کرد. برای ناهار افراد در حال رژیم هم انتخاب خیلی خوبیه. 😉 :heart: سالاد پاستا منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...