گاهی اوقات یه سالاد میتونه یه وعده غذایی کامل باشه و حتی میتونه مواد مغذی ای بیشتر از وعده های معمول غذایی به بدنتون برسونه مثل سالاد امروز که داخلش علاوه بر مرغ از جوانه شبدر هم استفاده شده. همون طوری که میدونیم انواع جوانه ها سرشار هستن از مواد معدنی و ویتامین ها و از همه مهمتر کم کالری… ممکنه زیاد طرفدار جوانه ها نباشین ولی با این حال بهتون پیشنهاد میکنم این سالاد رو امتحان کنین چون اولا یه سس خوشمزه داره که طعم سالاد رو دلپذیر میکنه و دوما از بین همه جوانه ها از جوانه شبدر داخلش استفاده شده که به نظرم طعمش یه سرو گردن بهتر از بقیه جوانه هاست. سالاد مرغ و جوانه مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و جوانه شبدر ۱ عدد سینه مرغ ۶۰ گرم جوانه شبدر ۵۰ گرم کلم بروکلی چند عدد گوجه گیلاسی ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر آویشن ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه مرغ و جوانه مواد لازم برای تهیه سس سالاد ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ۱/۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری ریحان خورد شده نمک به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس سالاد مراحل تهیه سالاد مرغ و جوانه شبدر اول از همه باید مرغ رو بپزیم پس پیاز داغ، نمک، زرچوبه، فلفل، کمی روغن و مرغ رو داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفت میدیم تا مرغ رنگش برگرده. تفت دادن مرغ حالا حدود یک لیوان آب داخل ماهیتابه میریزیم و درش رو میذاریم تا مرغ خوب مغز پخت بشه وقتی مرغ تنگ آب شد شعله رو خاموش میکنیم. پختن مرغ در نهایت آب مرغ باقیمونده رو از صافی رد میکنیم تا پیاز ها جدا بشه و بعد آب مرغ رو دوباره داخل ماهیتابه ریخته و به مرغ آویشن و پاپریکارو اضافه میکینم. اضافه کردن ادویه ها مرغ رو کمی داخل ماهیتابه تفت میدیم تا آبش کشیده بشه و مزه بگیره. حالا مرغمون حاضره تفت دادن با ادویه ها برای درست کردن سس هم ابتدا ماست، سس مایونز و روغن زیتون رو خوب با هم مخلوط میکنیم تا سس و ماست گوله نشن. مخلوط کردن روغن زیتون حالا سیر، نمک، سرکه بالزامیک و ریحان رو هم اضافه کرده و سس رو هم میزنیم و میزاریم کمی بمونه تا مزه ها به خورد هم برن. مخلوط کردن بقیه مواد سس سبزیجاتمون رو خورد میکنیم. خورد کردن سبزیجات جوانه شبدر رو روی سطح ظرف سرو پخش میکنیم و بعد سبزیجات رو هم روش میچینیم. چیدن مواد در ظرف در نهایت مرغ رو هم برش میزنیم و روی مابقی مواد میذاریم. حالا سالاد خوشمزه و مفیدمون حاضره و میتونیم با سس خوش طعممون نوش جانش کنیم. سالاد مرغ و جوانه منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...