سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب نزد ایرانیان می باشد. این سالاد بین المللی از ترکیبات اصلی گوشت, سیب زمینی آب پز, سس مایونز و خیارشور تشکیل شده است. سالاد الویه جزء غذاهای سرد به شمار می رود و در سفره های ایرانی به عنوان عصرانه و شام تهیه می شود. در این مطلب با طرز تهیه سالاد الویه به همراه نکاتی کلیدی جهت طعم ایده آل آشنا می شویم. طرز تهیه سالاد الویه لذیذ و خوشمزه سالاد الویه غالبا با گوشت مرغ و یا کالباس تهیه می شود. با این وجود ترکیب هر دو این مواد می تواند طعم لذیذ و خوشمزه ایی به سالاد بدهد. برای تهیه این سالاد علاوه بر مواد اصلی از موادی همچون نخود فرنگی, هویج, تخم مرغ و ادویه ها استفاده می شود. مواد لازم برای تهیه سالاد الویه (۳ نفره) سیب زمینی آب پز : ۶ عدد متوسط سس مایونز : به مقدار لازم خیار شور نگینی ریز خرد شده : ۴۵۰ گرم تخم مرغ آب پز : ۵ عدد سینه مرغ آب پز و ریش ریش شده : ۱ عدد کالباس نگینی خرد شده : ۱۰۰ گرم هویج بخار پز و نگینی خرد شده : ۳ عدد متوسط نخود فرنگی : ۴۵۰ گرم آب لیمو : یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری نمک : به مقدار لازم طرز تهیه سالاد الویه برای تهیه این سالاد ابتدا سیب زمینی پخته شده را به شکل پوره درآورید برای این کار می توانید هم از رنده و هم از غذاساز استفاده کنید. سپس تخم مرغ را نیز رنده کرده و با سیب زمینی مخلوط کنید. ظرفی بزرگ در نظر بگیرید و سالاد را در آن اماده کنید. خیار شور, سینه مرغ, کالباس, هویج, نخود فرنگی که از قبل آن ها را به شکلی که بیان کردیم, آماده کرده اید به مخلوط پوره سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید و این مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری نمک و آب لیمو به سالاد اضافه کرده و دوباره مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس سس سالاد را تهیه کنید. به منظور تهیه سس سالاد و مخلوط کردن آن با سالاد الویه, توصیه می شود سس مایونز را کمی رقیق تر کنید. برای این منظور ۶ قاشق غذاخوری سس مایونز را با ۳ قاشق غذاخوری آب مرغ مخلوط کنید و برای ایجاد طعمی بهتر مقداری فلفل سیاه نیز به آن اضافه کنید. یکی از فاکتور ها در طرز تهیه سالاد الویه, تزیین آن است. برای تزیین سالاد الویه می توان از گوجه فرنگی, زیتون سبز و سیاه, سبزیجات, کاهو و پیازچه و نعناع استفاده کرد تا علاوه بر طعم ایده آل سالاد الویه, این غذا زیباتر نیز شود. نکات کلیدی برای ایجاد طعم ایده آل سالاد الویه توصیه می شود برای پخت مرغ, آن را با ۱ عدد پیاز و کمی نمک و مقداری آب طبخ کنید تا مرغ طعم بهتری پیدا کند. برای نگهداری این سالاد در یخچال, توصیه می شود آن را در ظرفی در بسته بریزید و یا از روکش سلفونی استفاده کنید. برای ترکیب کردن راحت مواد با یکدیگر, توصیه می شود سس سالاد را کم کم به مواد اضافه کنید. برای پخت هویج و خوشمزه تر کردن سالاد الویه, توصیه می شود آن را با مقداری شکر یا عسل, بخار پز کنید. توصیه می شود برای داشتن طعمی ایده آل, سالاد الویه را با آبلیمو طبیعی و تازه تهیه کنید. در طی تهیه سالاد الویه, دقت کنید بعد از آبکشی مواد اجازه دهید تا آن ها کاملا خشک شوند تا سالاد آب نیاندازد و طعمی بدی به خود نگیرد. توصیه می شود مواد غذایی نظیر هویج و خیار شور را ریز خرد کنید و آن ها را رنده نکنید چرا که باعث آب افتادن سالاد می شود. توصیه می شود به منظور مغذی تر کردن سالاد, از روغن زیتون بیشتری استفاده شود و مقدار سس کمتر مصرف شود. این سالاد یکی از سالادهایی است که در برخی از مراسم ها از جمله جشن تولدها به عنوان عصرانه تهیه می شود و می توان آن را به شیوه های مختلفی تزیین کرد. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...