نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سالاد الویه و نکات کلیدی ایجاد طعم ایده آل

سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب نزد ایرانیان می باشد. این سالاد بین المللی از ترکیبات اصلی گوشت, سیب زمینی آب پز, سس مایونز و خیارشور تشکیل شده است. سالاد الویه جزء غذاهای سرد به شمار می رود و در سفره های ایرانی به عنوان عصرانه و شام تهیه می شود. در این مطلب با طرز تهیه سالاد الویه به همراه نکاتی کلیدی جهت طعم ایده آل آشنا می شویم.

طرز تهیه سالاد الویه لذیذ و خوشمزه

سالاد الویه غالبا با گوشت مرغ و یا کالباس تهیه می شود. با این وجود ترکیب هر دو این مواد می تواند طعم لذیذ و خوشمزه ایی به سالاد بدهد. برای تهیه این سالاد علاوه بر مواد اصلی از موادی همچون نخود فرنگی, هویج, تخم مرغ و ادویه ها استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه (۳ نفره)

طرز تهیه سالاد الویه

برای تهیه این سالاد ابتدا سیب زمینی پخته شده را به شکل پوره درآورید برای این کار می توانید هم از رنده و هم از غذاساز استفاده کنید. سپس تخم مرغ را نیز رنده کرده و با سیب زمینی مخلوط کنید. ظرفی بزرگ در نظر بگیرید و سالاد را در آن اماده کنید. خیار شور, سینه مرغ, کالباس, هویج, نخود فرنگی که از قبل آن ها را به شکلی که بیان کردیم, آماده کرده اید به مخلوط پوره سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید و این مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری نمک و آب لیمو به سالاد اضافه کرده و دوباره مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس سس سالاد را تهیه کنید. به منظور تهیه سس سالاد و مخلوط کردن آن با سالاد الویه, توصیه می شود سس مایونز را کمی رقیق تر کنید. برای این منظور ۶ قاشق غذاخوری سس مایونز را با ۳ قاشق غذاخوری آب مرغ مخلوط کنید و برای ایجاد طعمی بهتر مقداری فلفل سیاه نیز به آن اضافه کنید.

یکی از فاکتور ها در طرز تهیه سالاد الویه, تزیین آن است. برای تزیین سالاد الویه می توان از گوجه فرنگی, زیتون سبز و سیاه, سبزیجات, کاهو و پیازچه و نعناع استفاده کرد تا علاوه بر طعم ایده آل سالاد الویه, این غذا زیباتر نیز شود.

نکات کلیدی برای ایجاد طعم ایده آل سالاد الویه

این سالاد یکی از سالادهایی است که در برخی از مراسم ها از جمله جشن تولدها به عنوان عصرانه تهیه می شود و می توان آن را به شیوه های مختلفی تزیین کرد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل