برای خانوم هایی که توی خونه هستن و بیشتر وقتشون صرف کارهای خونه و مخصوصا آشپزی میشه تهیه غذاهای جدید با طعم متفاوت و ظاهری زیبا از جذابیت ویژه ای برخورداره. مثل من که وقت هایی که بی حوصله ام سعی میکنم یه غذای جدید یا کیک و شیرینی بپزم. در این مطلب هم یه ایده ی خوشگل و ساده برای پیراشکی رو براتون قرار میدم که خیلی ظاهر زیبایی داره و میتونید مواد اولیه اش رو هم به سلیقه خودتون انتخاب کنید. البته من همین مواد رو میپسندم و به نظرم طعم خیلی خوبی داره.

مواد لازم برای تهیه رینگ پیراشکی

  • خمیر پیراشکی
  • اسفناج نیم کیلو
  • پیاز دو عدد
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • پنیر سفید صبجانه ۲۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • زرده تخم مرغ برای رومال
  • نمک و زردچوبه

مراحل تهیه رینگ پیراشکی

برای تهیه این مدل پیراشکی به خمیر پیراشکی احتیاج داریم که به طور کامل با مراحل در مطلب خمیر پیراشکی توضیح دادم. برای مواد هم اسفناج رو بعد از شستشو روی حرارت میذارم و در ظرف رو روش قرار میدیم تا بپزه. نیاز نیست که آب اضافه کنید چون اسفناج به مقدار کافی آب میندازه. بعد از اینکه آبش خشک شد میذاریم کمی خنک شه و ساتوریش میکنیم. پیاز ها رو خرد کنید و در مقدار کمی روغن و زردچوبه تفت بدید تا طلایی بشه بعد هم اسفناج ها رو بهش اضافخ کنید. قارچ ها رو هم در همین مرحله اضافه کنید. بعد از اندازه کردن نمک از روی جرارت بردارید. برای نمک هم به این نکته توجه کنید که پنیر صبحانه خودش شور هست و دیگه مواد نیاز به نمک خیلی زیادی نداره.

گوجه رو نگینی خرد کنید و پنیر سفید صبحانه رو به شکل مکعب های کوچیک برش بزنید و وقتی مواد کمی از داغی افتاد بهش اضافه کنید.

حالا خمیر رو با وردنه پهن کنید و به مثلث های یکسان برش بزنید. برای اینکار میتونید دو خط افقی بالا و پایین ایجاد کنید و مثلث ها رو از داخل اون دو خط مشخص شده برش بزنید که هم اندازه در بیان.

مثل عکس زیر مثلث ها رو روی هم بچینید تا به شکل دایره در بیاد. میتونید برای راحتی کار وسط سینی یک پیاله قرار بدید و خمیر ها رو دور اون بچینید و بعد پیاله رو بردارید.

روش پیچیدن رینگ پیراشکی

روش پیچیدن رینگ پیراشکی

موادی که آماده کردید روی خمیر ها بریزید و روش هم پنیر موزارلا و پنیر پارمزان بپاشید. بعد هم مثلث ها رو یکی یکی به سمت داخل و کمی مورد ببندید. بعد هم روش رو با زرده تخم مرغ رومال بزنید.

در فر در دمای ۲۰۰ درجه برای حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه آماده میشه. هروقت که روی خمیر طلایی شد میتونید از فر خارج کنید.

رینگ پیراشکی

رینگ پیراشکی

طرز تهیه رینگ پیراشکی

طرز تهیه رینگ پیراشکی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *