شکل و تزیین غذاها در اشتها برانگیز بودن اونها خیلی تاثیر داره، حتی به نظر من گاهی باعث خوشمزه تر شدنشون هم میشه. فقط کافیه یکم وقت و حوصله بیشتری خرج کنیم تا هم خودمون و هم سایر اعضا خونواده از نتیجه آشپزی بیشتر لذت ببریم. در این مطلب طرز تهیه رول کدو با میت بال یا همون کوفته قلقلیای خودمون رو گذاشتم که در عین خوشمزگی، ظاهرشم خیلی خوبه و میتونیم هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سروشون کنیم. رول کدو با میت بال مواد لازم برای تهیه رول کدو با گوشت قلقلی ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۴ عدد کدو خورشتی ۳ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده ۱ قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز ۲ عدد گوجه فرنگی نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه رول کدو با میت بال مراحل تهیه رول کدو با میت بال ابتدا کدو ها رو به ضخامت تقریبا ۵ میل برش زده و ورقه میکنیم، به دو طرفشون نمک میزنیم و بعد در ماهیتابه ای که فقط کفش رو چرب کردیم گذاشته و درش رو میبندیم تا کدو بپزه و نرم و طلایی بشه. سرخ کردن کدو بعد از پختن و نرم شدن کدو هارو برمیگردونم تا پشتشون هم طلایی بشه. طلایی شدن دو طرف کدو حالا یکی از پیاز هارو رنده کرده و آبش رو میگیرم و با گوشت چرخ کرده، ۲ قاشق جعفری خورد شده، نمک و فلفل مخلوط میکنیم. مخلوط کردن مواد میت بال مواد رو خوب ورز داده تا منسجم بشن و به هم خوب بچسبن. ورز دادن گوشت گوشت ها رو قلقلی کرده و داخل ماهیتابه ای که کفش چرب شده گذاشته و درش رو میبندیم تا بپزن. پختن میت بال سعی میکنیم که همه اطراف میت بال ها خوب طلایی بشن. میت بال ها پخته و طلایی شده حالا میت بال هارو در میاریم و شروع به آماده کردن سس میکنیم. در همون ماهیتابه پیاز دوم رو سرخ کرده و بعد رب و زرچوبه اضافه میکنیم. سرخ کردن پیاز رب رو خوب تفت میدیم تا سرخ بشه و مزه خامیش بره. سرخ کردن رب گوجه فرنگی هارو با مخلوط کن پوره کرده و به رب اضافه میکنیم و حدود ۱/۲ لیوان هم آب میریزیم. اضافه کردن پوره گوجه فرنگی مواد سس رو با هم مخلوط کرده، بعد بهش ۱ قاشق جعفری خورد شده باقی مونده رو هم اضافه میکنم و نمک و فلفل میریزیم. اضافه کردن جعفری اجازه میدیم تا سس غلیظ بشه و جابیوفته و مزه ها به خورد هم بره. جا افتادن سس حالا وقت رول کردن کدوهاست. درست وسط هر کدوم از ورقه ها میت بال هارو قرار میدیم. رول کردن کدو حالا دو سر ورقه هارو جمع کرده و با یه خلال سفتشون میکنیم مانند شکل زیر. رول کردن کدو همه رول ها رو داخل سس چیده و کمی حرارت میدیم تا گرم بشن و کمی مزه سس رو بگیرن. حرارت دادن رول ها داخل سس بعد از چند دقیقه رول های کدو خوشمزه و خوشگلمون آماده سرو هستن. نوش جان رول کدو با میت بال منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...