با اومدن بهار ذرت های شیرین، آبدار، نرم و تازه هم به بازار میان که بهتون پیشنهاد میکنیم اصلا از خریدنشون و نوش جون کردنشون غافل نشین که طعمشون محشره. در این مطلب براتون طرز تهیه یه ذرت آب پز با یه سس فوق العاده لذیذ رو میذارم که میتونه حکم یه عصرونه بهاری خوشمزه یا یه شام سبک و سریع رو داشته باشه …. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین. ذرت آب پز با سس کره ای مواد لازم برای تهیه ذرت آب پز با سس کره ای ۲ عدد ذرت ۳ قاشق غذاخوری پر خامه ۲۰ گرم کره ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ الی دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه ۱ الی ۲ قاشق جعفری خورد شده نمک به مقدار لازم ذرت آب پز و سس کره ای مراحل تهیه ذرت آب پز با سس کره ای ابتدا باید پوست ذرت هامون رو کنده و تمیزشون کنیم و بعد سر و تهشون رو هم با چاقو ببریم. پوست کندن ذرت ها حالا داخل قابلمه به مقدار کافی آب میریزیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد و بعد ذرت هارو داخل آب جوش میذاریم. گذاشتن ذرت در آب جوش حدود ۱۰ لی ۱۵ دقیقه بعد ذرت ها میپزن. پختن ذرت تا ذرت در حال پختنه سس رو تهیه میکنیم به این صورت که کره رو داخل یه قابلمه کوچیک میریزیم و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب بشه. همین که کره آب شد خامه رو اضافه میکنیم. اضافه کردن خامه در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشبم و خامه و کره رو با هم مخلوط کنیم همین که با هم مخلوط شدن شعله رو خاموش کنیم اصلا احتیاجی به داغ شدن یا جوشیدن خامه نیست. حالا فلفل، پاپریکا، نمک و سیر رو اضافه میکنیم. اضافه کردن ادویه ها موادو با هم مخلوط کرده و بعد ابتدا یک قاشق آبلیمو ریخته و ترشی سس رو تست میکنیم و در صورتی که دوست داشتیم یک قاشق دیگه هم میریزیم. حتما از لیمو ترش تازه استفاده کنین. اضافه کردن آبلیمو در نهایت جعفری خورد شده رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن جعفری حالا سس ما حاضره. سس کره ای حالا ذرت های پخته رو هم از آب درمیاریم و همراه سس خوشمزه مون سروشون میکنیم نوش جان. ذرت آب پز با سس کره ای منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...