خورش کنگر از انواع خورش های خوشمزه و لذیذ است که با دو روش مختلف تهیه می شود. شما می توانید این خورش خوشمزه را مانند خورش قیمه با گوشت قرمز و یا گوشت مرغ بپزید و یا می توانید خورش کنگر را مانند خورش کرفس بپزید با این تفاوت که در طرز تهیه خورش کنگر به جای کرفس از کنگر و نعناع و جعفری استفاده می شود. خورش های ایرانی انواع متفاوتی دارند و بهتر است کدبانوهای عزیز با روش پخت انواع خورش های آشنایی داشته باشند تا بتوانند در برنامه غذایی شان تنوع ایجاد کنند. خورش کنگر از انواع خورش های ایرانی با طعم متفاوت است که دارای خواص بیشماری برای سلامت بدن می باشد. مواد لازم کنگر : ۲ کیلو گوشت خورشتی ( بهتر است گوسفندی باشد) : ۱کیلو گرم پیاز متوسط : ۲ عدد نمک و فلفل : به میزان لازم زردچوبه : به میزان لازم زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب نارنج : ۳ قاشق غذاخوری نعناع: ۱۵۰ گرم جعفری : ۳۵۰ گرم طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه و لذیذ ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و درون قابلمه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و گوشت را به خوبی تفت دهید تا آب گوشت کشیده شد. زردچوبه و فلفل قرمز را به گوشت اضافه کنید. سپس ۴ لیوان آب درون قابلمه بریزید و حرارت گاز را ملایم کنید تا گوشت به خوبی پخته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش کنگر, کنگرها را به خوبی پاک کنید. سپس کنگر تمیز شده را بشویید و در حین شستن چند بار آب کنگر را عوض کنید تا گل و خاک آن خارج شد. سپس کنگر ها را به اندازه دو بند انگشت خرد کنید و درون تابه ای مناسب با مقداری روغن کنگر ها را تفت دهید و نعنا و جعفری را هم تفت دهید. بعد از سپری شدن ۴۰ دقیقه از پخت گوشت کنگر و نعنا و جعفری تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و مقداری نمک و آب لیمو و یا آب نارنج نیز به مواد خورش اضافه نماید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم به خوبی جا بیفتد. چند دقیقه قبل از اینکه خورش را از روی حرارت گاز بردراید زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید. نکات طلایی پخت ایده آل می توانید در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری رب به خورش کنگر اضافه کنید. در صورت تمایل می تواند نعنا و جعفری را از دستور پخت این نوع خورش خوشمزه حذف کنید در صورت حذف کردن نعنا و جعفری مقدار کنگر را افزایش دهید. در صورت تمایل می توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ در پخت خورشت کنگر استفاده کنید. بهتر است گوشت ها را برای خورش کنگر در ابعاد بزرگتر برش بزنید تا ظاهر خورش زیباتر شود. در این مطلب با دستور پخت خورش کنگر در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این خورش نهایت لذت را ببرید. خورش کنگر را می توانید در کنار برنج میل کنید, در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع خورشت کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...