آش گوجه یکی دیگر از آش های محلی ایران است که در دستور پخت آش گوجه از انواع سبزیجات نظیر تره و جعفری و نعناع و انواع حبوبات نظیر لپه و برنج استفاده می شود همچنین می توانید به آش گوجه کوفته ریزه هایی را نیز اضافه کنید.

آش های ایرانی انواع متفاوتی دارند و از پرطرفدارترین آش ها می توان به آش رشته و آش ماست و آش دوغ و آش شله قلمکار و … اشاره کرد, آش گوجه نیز از انواع آش های پرطرفدار و محبوب ایرانی است و شما می توانید این آش خوشمزه را برای افطار های ماه مبارک رمضان و به عنوان پیش غذا در منزل بپزید.

دستور پخت آش گوجه

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج : ۱۵۰ گرم
  • سبزی آش ( جعفری و نعنا و تره ) : ۵۰۰ گرم
  • لپه : ۱۵۰ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • گوجه فرنگی : ۷۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • نعناع داغ برای تزیین روی آش

طرز تهیه آش گوجه

در مرحله اول طرز تهیه آش گوجه ابتدا پیاز ها را پوست را بگیرید سپس آن ها را به صورت نگینی خرد کنید و در درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از داغ شدن روغن پیاز های خرد شده را به روغن اضافه کنید.

تفت دادن پیاز

بعد از طلایی شدن پیاز ها زردچوبه و فلفل را به آن ها اضافه کنید و بعد از چند دقیقه تفت خوردن پیاز با ادویه ها رب گوجه فرنگی را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و رب را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی اش از بین برود سپس ۲ لیتر آب بر روی پیاز ها بریزید.
در مرحله بعدی طرز پخت آش گوجه لپه و برنج را پاک کنید و سپس آن ها را بشویید و به پیاز ها اضافه کنید و حرارت شعله گاز را ملایم کنید تا مواد آش به خوبی پخته شوند.

اضافه کردن برنج و لپه به آش گوجه

سبزی های آش را بشویید و آن ها را کاملا خرد کنید و گوجه فرنگی ها را نیز خرد کنید.

خرد کردن سبزی آش

بعد از اینکه مواد آش پخته شدند سبزی ها و گوجه فرنگی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد و لعاب بیندازد و سپس نمک را به آش گوجه اضافه کنید.

اضافه کردن سبزی آش و گوجه به آش گوجه آش برنج جا افتاده طرز تهیه آش گوجه در منزل

در طرز تهیه آش گوجه بعد از پختن آش آن را در درون ظرف مناسبی بکشید. می توانید برای تزیین آش از نعناع داغ کمک بگیرید, همچنین می توانید این آش خوشمزه و خوش طعم را با آب لیمو و یا آبغوره میل کنید, برای مشاهده آموزش پخت انواع آش و سوپ کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *