خورش پرتقال، غذایی نا آشنا میباشد اما وارد کردن میوه جات به غذای اصلی یک ایده خلاقانه برای ایجاد طعمی جدید و رساندن ویتامین های مورد نیاز به بدن است. البته در استان های شمالی، خورش پرتقال طبخ می گردد. مسلما مزه ی این غذا تا حدود زیادی به مزه ی پرتقال شما بستگی دارد. بنابراین پرتقال دلخواه خود را تهیه کنید. با طرز تهیه خورش پرتقال همراه شما هستیم. پرتقال از آن دسته میوه هایی است که تقریبا همه آن را دوست دارند و مزه آن برای اکثر افراد خوشایند است و پای ثابت میوه های منزل همه می باشد. بنابراین درست کردن خورش با پرتقال، خالی از لطف نیست، البته خوراک مرغ و مرغ سرخ کرده با چاشنی و سس پرتقال نیز طرفداران زیادی دارد. اما در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ را با استفاده از پرتقال آموزش خواهیم داد. مواد لازم: مرغ: ۲۰۰ گرم آب پرتقال: سه پیمانه پرتقال( برای استفاده از پوست): دو عدد پیاز: یک عدد بزرگ شکر: دو قاشق غذاخوری آرد: دو قاشق غذاخوری نمک و روغن: به میزان لازم فلفل و زرد چوبه: به میزان دلخواه طرز تهیه خورش پرتقال: برای تهیه خورش پرتقال ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم، کمی که پیاز ها طلایی شدند تکه های مرغ را که به اندازه های دلخواه برش داده اید درون قابلمه بریزید و همراه با پیاز ها به خوبی تفت دهید و مدتی در ظرف را بگذارید تا در بخار خودش کمی پخته شود. در این حین فلفل و زرد چوبه را هم می توانید اضافه کنید تا به همراه مرغ تفت بخورد. هنگامی که مرغ ها به خوبی تفت خوردند ظرف را از روی حرارت بردارید و آب پرتقال را با شکر و آرد به خوبی مخلوط کنید و داخل ظرف محتوی مرغ ها بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید و بعد، حرارت را روی متوسط بگذارید ، درب ظرف را ببندید و بگذارید مرغ ها پخته شوند و بوی خامی آرد از بین برود. در این مرحله از طرز تهیه خورش پرتقال یعنی قبل از پخته شدن کامل مرغ ها، پوست پرتقال را که به صورت خلال شده آماده کرده ایم به خورش اضافه می کنیم. نمک خورش را هم در این مرحله اندازه می کنیم. در پایان، غلظت خورش و پخت مرغ ها نشانه ی آماده شدن خورش شما برای سرو می باشد می باشد. و به دلخواه خود می توانید روی آن را تزیین نمایید. نکاتی برای پخت بهتر خورش پرتقال اگر مایل به استفاده از شکر در دستور پخت خورش پرتقال نیستید می توانید تلخی پوست پرتقال را قبل از اضافه کردن به خورش بگیرید بدبن صورت که دو بار با آب بجوشانید و آن را آبکش نمایید، سپس در ظرفی محتوی آب سرد، شکر، گلاب و هل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید و در این مدت آب آن را چند بار تعویض نمایید. بنابراین برای استفاده در خورش پرتقال، آماده می باشد. همچنین برای کسانی که مزه شیرین یا ترش را ترجیح می دهند،در طرز تهیه خورش پرتقال می توانند از پرتقال شیرین یا ترش استفاده نمایند. مرغ را نباید زیادی تفت داد که فرم خود را از دست بدهد و نه اینکه کم تفت دهیم تا بوی خامی آن از بین نرود. می توانید از زعفران نیز در این غذا بهره بگیرید که چاشنی خوبی برای لذیذ تر شدن طعم مرغ خواهد بود. در هنگام اضافه کردن آب پرتقال می توانید زعفران حل شده را نیز به مرغ ها اضافه کنید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...