نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خورش پرتقال بسیار خوشمزه برای خانواده های ایرانی

خورش پرتقال، غذایی نا آشنا میباشد اما وارد کردن میوه جات به غذای اصلی یک ایده خلاقانه برای ایجاد طعمی جدید و رساندن ویتامین های مورد نیاز به بدن است. البته در استان های شمالی، خورش پرتقال طبخ می گردد. مسلما مزه ی این غذا تا حدود زیادی به مزه ی پرتقال شما بستگی دارد. بنابراین پرتقال دلخواه خود را تهیه کنید. با طرز تهیه خورش پرتقال همراه شما هستیم.

پرتقال از آن دسته میوه هایی است که تقریبا همه آن را دوست دارند و مزه آن برای اکثر افراد خوشایند است و پای ثابت میوه های منزل همه می باشد. بنابراین درست کردن خورش با پرتقال، خالی از لطف نیست، البته خوراک مرغ و مرغ سرخ کرده با چاشنی و سس پرتقال نیز طرفداران زیادی دارد. اما در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ را با استفاده از پرتقال آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

طرز تهیه خورش پرتقال:

برای تهیه خورش پرتقال ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم، کمی که پیاز ها طلایی شدند تکه های مرغ را که به اندازه های دلخواه برش داده اید درون قابلمه بریزید و همراه با پیاز ها به خوبی تفت دهید و مدتی در ظرف را بگذارید تا در بخار خودش کمی پخته شود. در این حین فلفل و زرد چوبه را هم می توانید اضافه کنید تا به همراه مرغ تفت بخورد.

هنگامی که مرغ ها به خوبی تفت خوردند ظرف را از روی حرارت بردارید و آب پرتقال را با شکر و آرد به خوبی مخلوط کنید و داخل ظرف محتوی مرغ ها بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید و بعد، حرارت را روی متوسط بگذارید ، درب ظرف را ببندید و بگذارید مرغ ها پخته شوند و بوی خامی آرد از بین برود. در این مرحله از طرز تهیه خورش پرتقال یعنی قبل از پخته شدن کامل مرغ ها، پوست پرتقال را که به صورت خلال شده آماده کرده ایم به خورش اضافه می کنیم. نمک خورش را هم در این مرحله اندازه می کنیم. در پایان، غلظت خورش و پخت مرغ ها نشانه ی آماده شدن خورش شما برای سرو می باشد می باشد. و به دلخواه خود می توانید روی آن را تزیین نمایید.

نکاتی برای پخت بهتر خورش پرتقال

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل