خورشت به آلو دارای طعمی ملس و خوشایندی است. همچنین طرز تهیه خورشت به آلو راحت است. به خاطر میوه های آلو و به این خورشت سرشار از خواص می باشد که برای سلامتی بدن مفید می باشد. کسانی که دچار تنبلی روده و بیماری یبوست هستند این خورشت بسیار مفید و موثر است.

خورشت به آلو

مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو :

۱ – به : ۳۵۰ گرم

۲ – گوشت خورشتی : ۵۰۰ گرم

۳ – آلو : ۲۰۰ گرم

۴ – پیاز متوسط : ۲ عدد

۵ – لپه : ۱۰۰ گرم

۶ – زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

۷ – رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

۸ – شکر : ۱ قاشق غذاخوری

۹ – نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم

۱۰ – روغن : به مقدار لازم

خورشت به آلو محبوب

طرز تهیه خورشت به آلو :

۱ – درون قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، سپس پیاز را اضافه کرده تا کمی سرخ شوند.

۲ – پیاز ها که کمی طلایی شد ، گوشت ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد آن ها را تفت بدهید.

۳ – رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و با مواد مخلوط کنید.

۴ – لپه ها را شسته و آبشان را بگیرید ، سپس به این مواد اضافه کنید و خوب همه را مخلوط و تفت دهید.

۵ – مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بپزنند.

۶ – آلو ها را که از قبل خیسانده اید با همان آبش به لپه و گوشت ها وقتی نیم پز شدند اضافه کنید.

۷ – به ها را پوست گرفته و خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آن را به خورشت اضافه کنید.

۸ – زعفران و شکر را هم به خورشت اضافه کرده در قابلمه را بگذارید.

۹ – به مدت یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید خورشت به آلو بپزد و جا بیفتد.

۱۰ – بعد از یک ساعت با پخته شدن تمام مواد ، خورشت به آلو، آماده ی سرو کردن با پلو می باشد.

خورشت به آلو ایده آل

مواد لازم ارایه شده برای تهیه ی خورشت به آلو برای ۴ نفر می باشد و مدت زمان لازم برای تهیه و پخت آن ۱۵۰ دقیقه یا دو ساعت و نیم می باشد. خورشت به آلو بسیار مقوی و ملین می باشد که برخی آن را با گوشت مرغ نیز تهیه می کنند و همراه پلو میل می کنند.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *