خورشت به آلو دارای طعمی ملس و خوشایندی است. همچنین طرز تهیه خورشت به آلو راحت است. به خاطر میوه های آلو و به این خورشت سرشار از خواص می باشد که برای سلامتی بدن مفید می باشد. کسانی که دچار تنبلی روده و بیماری یبوست هستند این خورشت بسیار مفید و موثر است.
خورشت به آلو
مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو :
۱ – به : ۳۵۰ گرم
۲ – گوشت خورشتی : ۵۰۰ گرم
۳ – آلو : ۲۰۰ گرم
۴ – پیاز متوسط : ۲ عدد
۵ – لپه : ۱۰۰ گرم
۶ – زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
۷ – رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
۸ – شکر : ۱ قاشق غذاخوری
۹ – نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم
۱۰ – روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت به آلو :
۱ – درون قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، سپس پیاز را اضافه کرده تا کمی سرخ شوند.
۲ – پیاز ها که کمی طلایی شد ، گوشت ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد آن ها را تفت بدهید.
۳ – رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و با مواد مخلوط کنید.
۴ – لپه ها را شسته و آبشان را بگیرید ، سپس به این مواد اضافه کنید و خوب همه را مخلوط و تفت دهید.
۵ – مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بپزنند.
۶ – آلو ها را که از قبل خیسانده اید با همان آبش به لپه و گوشت ها وقتی نیم پز شدند اضافه کنید.
۷ – به ها را پوست گرفته و خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آن را به خورشت اضافه کنید.
۸ – زعفران و شکر را هم به خورشت اضافه کرده در قابلمه را بگذارید.
۹ – به مدت یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید خورشت به آلو بپزد و جا بیفتد.
۱۰ – بعد از یک ساعت با پخته شدن تمام مواد ، خورشت به آلو، آماده ی سرو کردن با پلو می باشد.
مواد لازم ارایه شده برای تهیه ی خورشت به آلو برای ۴ نفر می باشد و مدت زمان لازم برای تهیه و پخت آن ۱۵۰ دقیقه یا دو ساعت و نیم می باشد. خورشت به آلو بسیار مقوی و ملین می باشد که برخی آن را با گوشت مرغ نیز تهیه می کنند و همراه پلو میل می کنند.
منبع : آرگا