حلیم با مرغ از انواع غذاهای خوشمزه و کامل است و شما می توانید این نوع غذای ایرانی را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه حلیم با مرغ از ران مرغ و سینه مرغ و گندم پوست کنده و آب مرغ و آب و روغن و نمک و پودر فلفل سفید استفاده می شود. حلیم گندم و حلیم شیر از انواع روش های مختلف برای پخت حلیم هستند و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده اتان حلیم را با یکی از روش های ذکر شده در منزل بپزید. مواد لازم برای ۶ نفر گندم پرک شده : ۱/۲ بسته پیاز : ۱ عدد سینه مرغ : یک عدد فلفل : به میزان لازم نمک : به میزان لازم کره : ۳۰ گرم دارچین : به میزان لازم نارگیل : به میزان لازم کره : به میزان لازم آب : ۱.۵ لیتر طرز تهیه حلیم با مرغ برای تهیه حلیم با مرغ ابتدا گندم پرک شده را با پیاز درسته و کره و فلفل سیاه و مقدار کمی نمک درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز دارید تا گندم پخته شود. سینه مرغ را به همراه مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود. پیاز را از درون گندم بیرون آورید و سینه مرغ را ریش ریش کنید و به گندم اضافه کنید و باقی مانده کره را هم به گندم اضافه کنید. مخلوط گندم و گوشت مرغ را میکس کنید. بعد از میکس کردن حلیم آن را درون صافی بریزید تا حلیم به صورت کامل صاف شود. در مرحله بعدی طرز تهیه حلیم با مرغ نمک و مقدار کمی دارچین را به آن اضافه کنید و از این مرحله حلیم را هم بزنید تا غلیظ شود و ته نگیرد و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بعد از اینکه حلیم سفت شد آن را از روی حرارت گاز بردارید و درون ظرفی مناسب برای سرو بکشید. روی حلیم کره و یا روغن معطر بریزید سپس حلیم را با نارگیل و شکر و دارچین تزیین کنید. در این مطلب با دستور تهیه حلیم با مرغ آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای مقوی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. The post طرز تهیه حلیم با مرغ فوق العاده خوشمزه و لذیذ appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...