حلوا انواع و اقسام مختلفی داره و ما با اضافه کردن مواد و ادویه های جدید میتونیم طعم های جدیدی رو تجربه کنیم، از طرفی الان هم که ماه رمضونه و حلوا گزینه مناسبی برای سفره های سحری و افطاری ماست و بد نیست انواع حلوا رو امتحان کنیم. در این مطلب طرز تهیه حلوا با خرما رو براتون گذاشتم که هم خیلی لذیذه و هم از طرفی به خاطر اینکه به جای شکر از خرما داخلش استفاده شده سالم تر هم هست … حلوا خرما مواد لازم برای تهیه حلوای خرما ۱ پیمانه آرد گندم ۱۰۰ گرم کره ۲۰۰ گرم خرما ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱/۳ قاشق چایخوری پور هل پودر پسته برای تزیین مواد لازم برای تهیه حلوا خرما مراحل تهیه حلوا خرما ابتدا کره رو داخل ماهیتابه میذاریم تا آب بشه و بعد آرد رو هم اضافه میکنیم شعله رو ملایم کرده و اجازه میدیم تا آرد سرخ بشه و رنگش برگرده. اضافه کردن آرد به کره تا آرد سرخ بشه خرماهارو پوست کنده و هسته هاشون رو هم در میاریم. در طول این مدت آرد رو گاهی هم میزنیم تا زیرش نسوزه و یکنواخت سرخ بشه. آماده کردن خرما حالا کم کم آرد به رنگ دلخواهمون در اومده و سرخ شده. شعله رو خاموش کرده و میذاریم تا کمی از حرارت آرد بیوفته. سرخ شدن آرد پودر دارچین و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط رو هم میزنیم تا یکنواخت بشه. اضافه کردن دارچین و پودر هل در نهایت خرما رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن خرما مواد رو هم میزنیم تا خرما و آرد مخلوط بشن. مخلوط کردن مواد در نهایت حلوا رو داخل قالب دلخواهمون ریخته و تو یخچال میذاریم و بعد اینکه خودشو گرفت از قالب درش میاریم با پودر پسته تزیین کرده و سروش میکنیم… نوش جان حلوا خرما منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...