جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه ای دارد و در طرز تهیه جوجه کباب ماستی از سینه مرغ و پیاز و ماست چکیده و پودر سیر و روغن زیتون و فلفل سیاه و نمک استفاده می شود و شما می توانید این جوجه کباب خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

جوجه کباب لبنانی و جوجه کباب ماستی و جوجه کباب تابه ای از انواع غذاهای ایرانی پرطرفدار و محبوب هستند و این نوع غذا ها برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف می توانند مناسب باشند و شما می توانید با رعایت فوت و فن هایی این غذا ها را در منزل بپزید.

جوجه کباب ماستی لذیذ

مواد لازم

  • پیاز : ۳۰۰ گرم
  • سینه مرغ : دو عدد
  • ماست چکیده : دو لیوان
  • روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : ۱ قاشق سوپخوری
  • فلفل سیاه : ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه کباب ماستی در خانه

برای پخت جوجه کباب ماستی ابتدا سینه مرغ را به صورت کبابی تکه تکه کنید و سینه های تکه تکه شده را درون آبکش بریزید تا آب آن ها به خوبی گرفته شود.

تکه تکه کردن سینه مرغ

سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تکه های مرغ را با پیاز مخلوط کنید و هم بزنید تا آب پیاز به خوبی به خورد مرغ های تکه شده برود سپس نمک و فلفل سیاه را به مرغ تکه شده اضافه کنید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید و پودر سیر را هم به مخلوط تکه های مرغ اضافه کنید و مواد جوجه کباب را با کمک دست با یکدیگر مخلوط کنید سپس مواد جوجه کباب را به مدت ۱۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا سینه مرغ تکه شده مزه دار شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی تکه های سینه مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و ماست چکیده و روغن زیتون را به مخلوط این مواد اضافه کنید (توجه داشته باشید که در دستور پخت جوجه کباب ماستی حتما باید از ماست چکیده استفاده کنید).

اضافه کردن ماست چکیده به تکه های مرغ

سپس سینه مرغ تکه شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه جوجه کباب ماستی لذیذ

در مرحله آخر طرز تهیه جوجه کباب ماستی بعد از مدت زمان ذکر شده تکه های مزه دار شده سینه مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و سینه مرغ تکه شده را به سیخ بکشید. می توانید سینه مرغ به سیخ کشیده را روی زغال و یا درون کباب پز کباب کنید سپس جوجه کباب پخته شده را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید و این غذای خوشمزه را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین کنید.

کباب کردن جوجه ماستی جوجه کباب ماستی

در این مطلب با طرز تهیه جوجه کباب ماستی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید این غذای لذیذ را می توانید بعد از پخته شدن به همراه نان و یا پلو میل کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کباب کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *