بیف استراگانف یکی از خوراک های روسی است که در قرن ۱۹ میلادی در روسیه ابداع شد. پس از آن، طبخ این غذا در ایران و دیگر کشورها نیز رواج یافت. برای تهیه این غذا از تکه های گوشت فیله گاو به همراه خامه استفاده می کنند. در این پست طرز تهیه بیف استراگانف را آموزش می دهیم. بر خلاف اسم مشکل این خوراک، طبخ آن ساده است.

طرز تهیه خوراک بیف استراگانف

بیف استروگانف اصل روسی

مواد لازم:

۱- فیله گوساله به صورت استیک خرد شده: نیم کیلو

۲- پیاز خلالی خرد شده : ۲ عدد متوسط

۳- خامه : ۲۰۰ گرم

۴- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

۵- قارچ به صورت ورق خرد شده (اختیاری) : نیم کیلو

۶- روغن یا کره: به مقدار لازم

بیف استروگانف با سیب زمینی سرخ شده

طرز تهیه بیف استراگانف:

۱- ابتدا پیازهای خرد شده را در مقداری روغن یا کره سرخ کنید تا طلایی شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۲- در دومین مرحله از طرز تهیه بیف استراگانف, گوشت های خرد شده را به همراه کمی فلفل سیاه به پیاز سرخ شده، اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع اجازه دهید با حرارت کم، کاملا پخته شوند.

۳- چون تکه های گوشت نازک هستند، سریع پخته می شوند. بعد از پخت گوشت ها، نمک را به خوراک اضافه کنید.

۴- در این مرحله خامه را به مواد اضافه کنید و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، مواد را از روی حرارت ملایم بردارید. بیف استراگانف آماده است.

طرز تهیه بیف استروگانف

طرز تهیه بیف استراگانف اصل، به صورتی است که بیان کردیم. اما برای داشتن بیف استراگانف خوشمزه در برخی کشورها، قارچ نیز به آن اضافه می کنند. در صورت استفاده از قارچ، می توانید ورقه های قارچ را در زمان پخت گوشت، اضافه کنید تا به همراه گوشت پخته شود و بقیه مراحل را انجام دهید.

برای تهیه بیف استراگانف همچنین می توانید به اندازه چند قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و در صورتی که غلظت بیف استراگانف کم است می توانید از مقداری آرد برای غلیظ شدن آن استفاده کنید. برای خوشمزه تر شدن بیف استراگانف، هرچه گوشت ها استیکی تر باشند و خامه در آن ها بیشتر نفوذ کند، خوشمزه تر خواهد شد. می توانید این خوراک خوشمزه و جالب را به همراه سیب زمینی سرخ شده، سرو کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *