در طرز تهیه استیک گوشت به خاطر کباب کردن آن لایه ی برشته ی لذیذی روی گوشت ایجاد می گردد که طعمی بسیار لذیذ و منحصر به فرد و فوق العاده ای به استیک می دهد. با این دستور پخت که بر روی آتش و منقل است ، طعم واقعی استیک گوشت را تجربه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه استیک گوشت با طعمی فوق العاده

طرز تهیه استیک گوشت راسته

مواد لازم استیک گوشت :

۱ – گوشت راسته گوساله : ۱ کیلو گرم

۲ – روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

۳ – نمک : به مقدار لازم

۴ – فلفل : به مقدار لازم

۵ – روغن گیاهی مخصوص پخت و پز : به میزان لازم

۶ – سس دلخواه برای سرو : به میزان لازم

طرز تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت :

۱ – گوشت های راسته را به صورت پهن و قطر ۲ الی ۳ سانتی متر برش بزنید. و در صورت تمایل با بیفتک کوب گوشت ها را بکوبید تا نازک و پهن شوند.

۲ – دو طرف گوشت ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته و مزه دار کنید.

۳ – چند دقیقه ای اجازه بدهید دمای گوشت با دمای اتاق هماهنگ و یکی شود.

۴ – منقل را آماده کنید و توری مناسبی را برای کباب کردن استیک ها روی منقل بگذارید.

۵ – استیک ها روی توری بگذارید تا کباب شوند. برای کباب شدن هر طرف حدود ده دقیقه زمان لازم است.

۶ – وقتی دو طرف استیک ها کباب و پخته شد از روی حرارت بر دارید.

طرز تهیه استیک گوشت کبابی

در طرز تهیه استیک گوشت اگر می خواهید استیک شما آبدار و وسط آن صورتی باشد قطر گوشت ها را ضخیم تر ببرید و زمان کمتری حدود ۸ دقیقه بر روی حرارت منقل بمانند و برای آبدار نگه داشتن استیک، حتما گوشت ها را بر روی منقل کباب کنید. بعد از کباب شدن استیک آن ها را چند دقیقه بگذارید تا خنک شوند و سرو کنید ، سپس می توانید استیک گوشت با طعم واقعی و با سس دلخواه نوش جان فرمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *