خمیر یوفکا جز اون دسته از خمیر های آماده ای هستش که کار باهاش راحته و میشه کلی خوراکی های خوشمزه و خوشگل باهاش درست کرد که معمولا باب طبع همه هم هست. در این مطلب هم طرز تهیه یه فینگر فود خوشمزه با خمیر یوفکارو براتون گذاشتم که لقمه هایی تقریبا به شکل گل هستن و علاوه بر مزه خوبشون قیافشون هم جذابه. امیدوارم درستش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین.

لقمه مرغ به شکل گل با خمیر یوفکا

لقمه مرغ به شکل گل با خمیر یوفکا

مواد لازم برای بقچه های مرغ با خمیر یوفکا

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا به تعداد لازم
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱/۳ پیمانه شیر
  • ۱/۴ پیمانه روغن
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه لقمه مرغ

مواد لازم برای تهیه لقمه مرغ

مراحل تهیه بقچه های مرغ با خمیر یوفکا

اول از همه باید سینه مرغ رو بپزیم پس مرغ رو با کمی پیاز، نمک، فلفل و زرچوبه و مقدار کمی آب میپزیم وقتی مرغ پخت و تنگ آب شد ریش ریشش میکنیم و داخل یه ماهیتابه میریزیمش.

ریش ریش کردن مرغ

ریش ریش کردن مرغ

حالا رب گوجه و پیاز داغ و مقدار کمی روغن هم به مرغمون اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد و مزه ها به خورد هم برن. در صورت لزوم کمی فلفل هم اضافه میکنیم.

اضافه کردن رب و پیاز داغ

اضافه کردن رب و پیاز داغ

در نهایت شعله گاز رو خاموش کرده و پنیر پارمزان رو اضافه میکنیم و فقط مواد رو با هم مخلوط میکنیم حالا مایه مرغ داخل لقمه ها آماده است.

اضافه کردن پنیر

اضافه کردن پنیر

مایعی که قراره خمیر های یوفکامون رو هم بهش آغشته کنیم هم آماده میکنیم به این ترتیب که شیر، تخم مرغ، روغن و کمی نمک رو خوب با هم مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن مواد

مخلوط کردن مواد

حالا یه ورق یوفکارو به اندازه تقریبی ۱۵× ۱۵ میبریم. اگه خمیرمون خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ باشه لقمه مون خوب شکل نمیگیره. حالا فقط یه طرفش رو با فرچه به مایه آغشته میکنیم.

آغشته کردن خمیر به مایه

آغشته کردن خمیر به مایه

یه مربع کوچک تر از خمیر یوفکا وسط خمیر بزگتر میذاریم تا برای گذاشتن مایه مرغ و پنیر ضخیم تر بشه و لقمه از زیر پاره نشه.

دو لایه کردن خمیر

دو لایه کردن خمیر

حالا به مقدار دلخواه از مایه مرغ روش میذاریم. مقدار خمیر یوفکایی که برای این لقمه ها استفاده میشه به این بستگی داره که برای هر لقمه چقدر مایه مرغی استفاده کنیم ولی دقت کنین مایه نه خیلی کم نه خیلی زیاد باشه.

گذاشتن مرغ

گذاشتن مرغ

بعد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا هم اضافه میکنیم.

گذاشتن پنیر

گذاشتن پنیر

در نهایت مثل تصویر زیر لقمه رو میبندیم.

لقمه کردن خمیر یوفکا

لقمه کردن خمیر

دور تا دور لقمه رو با یه نخ مخصوص آشپزی میبندیم تا در حین برشته شدن داخل فر باز نشن.

بستن لقمه با نخ مخصوص

بستن لقمه با نخ مخصوص

حالا کف یه ظرف رو چرب کرده و لقمه ها رو داخلش میذاریم و بعد برای مدت یک ربع الی نیم ساعت ظرف رو داخل فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا وقتی قسمت بالایی لقمه ها طلایی و برشته بشه.

چیدن لقمه ها

چیدن لقمه ها

حالا لقمه های خوشمزه و ترد ما حاضره و میتونیم سروشون کنیم. فقط یادتون نره تا نخ هارو بعد در آوردن لقمه ها از فر ببرین … نوش جان

لقمه مرغ به شکل گل با خمیر یوفکا

لقمه مرغ به شکل گل با خمیر یوفکا

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *