بال مرغ به دلیل چربی زیادی که داره هم بسیار خوش طعمه و مخصوصا اگه کمی بیشتر از حد معمول سرخ یا کباب بشه اطرافش ترد و قرچ و قوروچی میشه که کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. در این مطلب طرز تهیه بال مرغ کبابی توی فر رو قرار میدم که با ادویه های خاصی ترکیب میشه و طعم منحصر به فردی داره. البته که برای افرادی که طرفدار غذاهای پر ادویه و کمی تند هستند عالی تره و پیشنهاد ویژه من به همه شون این کباب بال خوشمزه اس.

بال مرغ با سس ماست

بال مرغ با سس ماست

مواد لازم برای تهیه بال مرغ مراکشی

  • بال و کتف مرغ ۱۰ عدد
  • روغن مایع ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
  • پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
  • زنجبیل زمینی ۱/۴ قاشق چای خوری
  • زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه بال مرغ مراکشی

برای تهیه تنها کافیه بال مرغ ها رو بعد از شستشو به روغن آغشته کنید و بعد همه فلفل قرمز و زیره سیاه و زنجبیل و دارچین و پاپریکا و زردچوبه رو باهم به بال ها اضافه میکنیم. در نهایت هم در سینی فر میچینیم و فر رو در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا بالها به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه کاملا بپزن و برشته بشن. اگه دیدی در این زمان کاملا برشته نشده میتونید کمی بیشتر بهش زمان بدید.

بال ها رو با مواد تزکیب میکنیم

بال ها رو با مواد تزکیب میکنیم

بالها رو در سینی فر میچینیم

بالها رو در سینی فر میچینیم

در نهایت هم بال ها رو از فر خارج کرده و در ظرف میچینیم. میتونید در کنارش از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.

طرز تهیه سس ماست

برای سس ماست یک پیاله ماست هم زده رو با یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و یک قاشق غذاخوری نعنای خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری عسل و همچنین ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط میکنیم و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه میکنیم و در کنار بال ها قرار میدیم.

نوش جان

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *