غذاهای زیادی رو میشه با بادمجون درست کرد که هر کدوم مواد غذایی مختلف و طعم های مختلفی دارن. اما گاهی با ترکیب های یکسان از مواد غذایی هم میشه خوراک های خوش طعم با ظاهرو مزه متفاوت درست کرد. مثل غذایی که طرز تهیه اش رو در این مطلب براتون گذشتم و مواد اصلیش گوشت چرخ کرده و بادمجونه که تو خیلی از خورشت ها و خوراک ها ازشون استفاده میشه اما شکل و قیافه جدید این غذا، از بقیه متمایزش میکنه.

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

  • ۴ الی ۵ عدد بادمجان
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲ عدد پیاز
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه
  • ۲ قاشق مرباخوری ترخون خشک شده (میتونین به جای ترخون از هر سبزی خشک یا تازه دیگه ای که مورد علاقتونه استفاده کنین)
  • آبغوره به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

مراحل تهیه بادمجان شکم پر

ابتدا بادمجون ها رو پوست کنده و روی هر کدوم یه برش طولی با چاقو ایجاد میکنیم که نباید عمیق باشه این برش برای اینه که وقتی بادمجون ها سرخ شدن بتویم مواد رو داخلشون بذاریم. حالا روی بادمجون ها نمک میپاشیم میذاریم برای نیم ساعت الی سه رب بمونن تا تلخیشون بره.

گرفتن تلخی بادمجان

گرفتن تلخی بادمجان

برای درست کردن سس و مایه داخل بادمجون ابتدا ۲ عدد پیاز رو رنده یا خورد کرده و سرخ میکنیم. وقتی پیاز طلایی شد بهش زرچوبه اضافه کرده و رب گوجه فرنگی رو هم داخلش میریزیم و رب رو با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه و مزه خامیش بره. حالا نصف مخلوط رب و پیاز رو از ماهیتابه در میاریم و برای درست کردن سس کنار گذاشته و گوشت چرخ کرده رو به بقیه مخلوط اضافه میکنیم.

تفت دادن گوشت

تفت دادن گوشت

به گوشت فلفل و نمک اضافه کرده و با مخلوط رب و پیاز تفت میدیم تا سرخ بشه و در نهایت بهش نصفی از کل مقدار ترخون رو اضافه کرده باز یکم تفتشون میدیم. حالا مایه داخل بادمجون حاضر شده و باید سس رو درست کنیم.

اضافه کردن ترخون

اضافه کردن ترخون

برای تهیه سس ابتدا گوجه فرنگیارو چهار قاچ کرده و داخل غذا ساز میریزیم تا پوره بشن بعد پوره گوجه و ۱/۲ لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته و مابقی پیاز و رب سرخ شده رو هم اضافه میکنیم.

تهیه سس

تهیه سس

مواد سس رو با هم مخلوط کرده میذاریم تا جوش بیاد و کمی غلیظ بشه بهش نمک، فلفل و مابقی ترخون رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم حالا سسمون آماده اس، زیر شعله رو خاموش کرده کناری میذاریم.

آماده شدن سس

آماده شدن سس

بادمجون ها که تلخیشون رفته رو خشک کرده و سرخ میکنیم.

سرخ کردن بادمجان

سرخ کردن بادمجان

با مایه گوشت داخل بادمجون های سرخ شده رو پر میکینم.

پر کردن بادمجان ها

پر کردن بادمجان ها

در نهایت بادمجون های شکم پر رو داخل سس گذاشته و بهشون حرارت میدیم تا سس کاملا قوام بیاد و مزه ها به خورد هم برن.

پختن بادمجان در سس

پختن بادمجان در سس

حالا بادمجون شکم پرمون آماده اس و میتونیم با برنج یا نون سروش کنیم.

نوش جان

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *