اشترودل یک غذای کامل و متنوع اتریشی است. در طرز تهیه اشترودل از مواد اولیه گوشت چرخ کرده و قارچ استفاده می شود. آن را می توانید در میان وعده یا مهمانی هایتان سرو کنید.

طرز تهیه اشترودل

در آموزش های گذشته شما همراهان گرامی را طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ و طرز تهیه بورک آشنا کردیم امیدواریم از طرز تهیه و پخت آن ها نهایت استفاده را برده باشید. در این آموزش به ارائه دستور پخت اشترودل می پردازیم.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
  • پنیر موتزارلا : ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع : ۱۰۰ گرم
  • آرد گندم : ۴۵۰ گرم
  • پیاز : ۲ عدد متوسط
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • قارچ : ۵۰۰ گرم
  • شیر : ۱۲۵ میلی لیتر
  • کره یا مارگارین : ۵۰ گرم
  • شکر :۲ قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک برای خمیر : ۱ قاشق چای خوری
  • مایه ی خمیر : ۲ قاشق چای خوری
  • بهبود دهنده : ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه اشترودل

طرز تهیه مایه خمیر :

برای درست کردن اشترودل ابتدا مایه خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط می کنیم و می گذاریم کنار تا عمل بیاید. از این روش در طرز تهیه خمیر پیراشکی نیز استفاده می کنیم.

طرز تهیه اشترودل

سپس در ظرف دیگری روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده بهبود دهنده را نیز به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه اشترودل

آرد را کم کم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده ورز می دهیم و سطح آن را به کره آغشته کرده در ظرف قرار می دهیم و روی آن را با دستمال می پوشانیم تا خمیر مان ۲ برابر شود روی میز را آرد می پاشیم خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و به شکل مستطیل در می آوریم.

آماده کردن اشترودل

طرز تهیه اشترودل :

ابتدا پیاز را پوست و رنده کرده در ظرفی ریخته روغن را به آن اضافه می کنیم و ۴ دقیقه تفت می دهیم.

طرز تهیه اشترودل

در مرحله بعدی طرز تهیه اشترودل گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم بعد از تغییر رنگ گوشت، قارچ خرد شده، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده به مدت ۷ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته شود، مواد را روی خمیر آماده شده پهن می کنیم و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده می پوشانیم، در مرحله بعدی روی خمیر را با چاقو چند تا چاک موازی داده و خمیر مان را با روغن مایع چرب می کنیم.

طرز تهیه اشترودل

سپس زرده تخم مرغ را روی آن ها می زنیم و با کنجد تزیین می کنیم .

طرز تهیه اشترودل

به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا اشترودل لذیذ و خوشمزه ما آماده شود.

تهیه اشترودل با گوشت

طرز تهیه اشترودل

در این مطلب شما را با طرز تهیه اشترودل گوشت آشنا کردیم، امیدواریم از دستور پخت ما راضی بوده باشید آن را تهیه و سرو نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *