با توجه به اینکه اسفناج یکی از سبزیجات غنی از فیبر می باشد. پخت غذاهایی با اسفناج، مانند کوکوی اسفناج، پلوی اسفناج و … می تواند برنامه غذایی مفیدی را برای شما فراهم آورد و در جلوگیری از گرفتگی رگ ها، فشارخون بالا و پوکی استخوان بسیار موثر می باشد. در ادامه با طرز تهیه اسفناج پلو همراه ما باشید.

روش پخت اسفناج پلو

پلو، معمولا غذایی است که در تهیه آن برنج همراه با مواد دیگری مانند لوبیا، عدس،گوشت و… دم می گردد که به نام لوبیا پلو یا عدس پلو و …شناخته شده اند. در تهیه اسفناج پلو نیز می توان از قارچ یا گوشت چرخ کرده یا مرغ و … استفاده نمود.

مواد لازم:

  • اسفناج: یک کیلو
  • برنج: چهار پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • زعفران دم کرده: یک سوم پیمانه (مقداری به اندازه یک چهارم قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در یک سوم فنجان آب جوشیده دم نمایید)
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه اسفناج پلو:

طرز تهیه اسفناج پلو

در طرز تهیه اسفناج پلو ابتدا آب برنج را بگذارید تا به جوش آید. پیاز را به صورت خلالی خرد نموده، سرخ کنید تا طلایی گردد. سپس گوشت چرخ شده به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند پس از آن نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی و زعفران را اضافه نمایید، به تفت دادن ادامه دهید و بگذارید تا گوشت ها بیشتر پخته شوند.

مراحل تهیه اسفناج پلو

اسفناج ها را که از قبل شسته اید، وقتی آب آن خوب کشیده شد، خرد نمایید( نیازی به پختن و تفت دادن اسفناج ها نیست). سپس برنج را آبکش نموده، مواد و اسفناج خرد شده را به صورت لایه ای در میان برنج قرار دهید. چون اسفناج، درون برنج و با دیدن حرارت آب پس می دهد. برنج را کمی زنده آبکش نمایید تا برنج شفته نگردد. بعد از ۴۵ دقیقه برنج به خوبی دم می کشد. برنج را به آرامی هم بزنید و کمی در آن را باز بگذارید. اگر میزان روغن پلو کم است مقداری روغن مایع مخلوط اضافه نمایید و سپس سرو نمایید.

طرز تهیه اسفناج پلو

امیدواریم با استفاده از دستور پخت اسفناج پلو این غذای خوشمزه و مقوی را در منزل تهیه نمایید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع پلو کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *