در طرز تهیه استیک گوشت به خاطر کباب کردن آن لایه ی برشته ی لذیذی روی گوشت ایجاد می گردد که طعمی بسیار لذیذ و منحصر به فرد و فوق العاده ای به استیک می دهد. با این دستور پخت که بر روی آتش و منقل است ، طعم واقعی استیک گوشت را تجربه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه استیک گوشت با طعمی فوق العاده مواد لازم استیک گوشت : ۱ – گوشت راسته گوساله : ۱ کیلو گرم ۲ – روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری ۳ – نمک : به مقدار لازم ۴ – فلفل : به مقدار لازم ۵ – روغن گیاهی مخصوص پخت و پز : به میزان لازم ۶ – سس دلخواه برای سرو : به میزان لازم طرز تهیه استیک گوشت : ۱ – گوشت های راسته را به صورت پهن و قطر ۲ الی ۳ سانتی متر برش بزنید. و در صورت تمایل با بیفتک کوب گوشت ها را بکوبید تا نازک و پهن شوند. ۲ – دو طرف گوشت ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته و مزه دار کنید. ۳ – چند دقیقه ای اجازه بدهید دمای گوشت با دمای اتاق هماهنگ و یکی شود. ۴ – منقل را آماده کنید و توری مناسبی را برای کباب کردن استیک ها روی منقل بگذارید. ۵ – استیک ها روی توری بگذارید تا کباب شوند. برای کباب شدن هر طرف حدود ده دقیقه زمان لازم است. ۶ – وقتی دو طرف استیک ها کباب و پخته شد از روی حرارت بر دارید. در طرز تهیه استیک گوشت اگر می خواهید استیک شما آبدار و وسط آن صورتی باشد قطر گوشت ها را ضخیم تر ببرید و زمان کمتری حدود ۸ دقیقه بر روی حرارت منقل بمانند و برای آبدار نگه داشتن استیک، حتما گوشت ها را بر روی منقل کباب کنید. بعد از کباب شدن استیک آن ها را چند دقیقه بگذارید تا خنک شوند و سرو کنید ، سپس می توانید استیک گوشت با طعم واقعی و با سس دلخواه نوش جان فرمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...