زمستون که میشه بازار شلغم و لبو حسابی گرمه. در مطلب خواص شلغم هم گفته شد که چه خواص عالی و خوبی داره. در این مطلب طرز تهیه یک آش بسیار خوشمزه و مغذی رو قرار میدم. آش شلغم به دلیل شلغم و مواد دیگه ای که داری خواص فوق قالعاده ای داره و در ضمن طعم شلغم هم در اون بسیار عالیه. آش شلغم خوشمزه مواد لازم برای تهیه آش شلغم گوشت چرخ کرده ١۵٠ گرم یک عدد پیاز گوچک برنج سه قاشق پر پیاز داغ سه قاشق پر ماش سه قاشق پر شلغم چهار عدد متوسط نعنا نمک زردچوبه به مقدار لازم سبزی آش ٢٠٠ گرم پاک شده وخرد شده شامل تره جعفری گشنیز اسفناج مواد لازم برای تهیه آش شلغم طرز تهیه آش شلغم این آش برای سه الی چهار نفر هست . من قبلا پیاز داغ کردم که بوی سرخ شده تو خونه نپیچه. اول یک ق غ روغن درقابلمه ریخته نعنا وزردچوبه را ریخته سریع پیاز سرخ شده را هم اضافه میکنیم. مراحل تهیه آش شلغم وسپس برنج شسته شده وسبزی آش و ماش را هم اضافه میکنیم. ویک پارچ آب داخل قابلمه روی مواد ریخته من مقداری آب گوشت از قبل داشتم وداخل آش ریختم بسیار خوشمزه ومقوی تره. پس اگر شما قلم گاو یا گوسفند داشتید بشورید و در یک ظرف بزرگ ربخته ویک پیاز داخل آن انداخته و بذارید با شعله کم یواش یواش سه چهار ساعت بپزه بعد به اندازه نصف لیوان در ظرف ریخته هر وقت غذا خواستید درست کنید داخل موادتون بریزید تا مقوی تر ومغذی تر بشه. اضافه کردن آب به آش شلغم وقتی ماشها در آش پخت گوشت چرخ کرده را یک عدد پیاز گوچک رنده کنید ونمک بزنید و گوفته ریزه های ریز درست کنید و داخل آش بریزید. وبعد شلغم خامهای خرد شده را به آش اضافه کنید و بزارید تا خوب آش جا بیوفته بعد در ظرف ریخته ونعنا داغ وپیاز داغ تزئین کنید و کنار عزیزانتون نوش جان کنید . آش شلغم طرز تهیه آش شلغم دستور این غذا و همچنین عکس ها از سرکار خانم سوسن محمد هاشم هست. منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...