سالاد گلهای خوراکی که با گلهای خوردنی زیبا درست می‌شود یکی از زیباترین سالادهایی است که تاکنون دیده‌ام. شما تمام زیبایی باغ بهاری را در یک کاسه، گرد هم می‌آورید. این سالاد خوش طعم ساده است. من ترکیبی از کاهوهای کوچک را با پیاز شیرین ریز شده در هم ریختم، سپس همه چیز را با شکوفه‌های خوراکی درخشان زیبا کردم. این سالاد سبک، روح نواز و جذاب است. سالاد گلها بخش اغوا کننده میز شما خواهد بود.

ابتدا بیایید گلهای خوراکی مناسب را پیدا کنیم و سپس این گلهای رنگارنگ زیبا را به عنوان تزئین در غذاهای ویژه استفاده کنیم چون در فصل تابستان اغلب این گلها وجود ندارند. پس بهتر است برای هر فصل گل مناسب آن را پیدا کنید. اگر چه بسیاری از آنها براحتی در گلدانهای ما کشت می‌شوند. در زیر لیستی از گلهایی که رایج‌ترین گلهای خوراکی هستند آورده شده تا شما با توجه به آنها و در نظر گرفتن سلیقه و همچنین در دسترس بودن آنها، گلهای خوراکی خود را انتخاب کنید. هر کدام از این شکوفه‌های بهاری زیبا برای سالادی همچون سالاد گلهای خوراکی ، مناسب خواهد بود. در زیر بعضی از آنها که به احتمال زیاد در دسترس شما هستند آمده است. (من گلهای خوراکی استفاده شده در سالادم را با رنگ جداگانه مشخص کرده‌ام).گلهای خوراکی

  • میخک صد پر
  • گل داوودی
  • شکوفه‌های مرکبات
  • گل گندم
  • قاصدک
  • زنبق رشتی
  • گل میخک
  • گل مینای چمنی یا چشم گاوی
  • شمعدانی
  • ختمی
  • پیچ امین الدوله
  • گل بی صبر یا گل حنا
  • یاسمن
  • اسطوخودوس
  • یاس خوشه‌ای
  • گل جعفری
  • گل لادن
  • بنفشه دو رگه
  • گل ساعت
  • شبدر
  • گل رز
  • گل میمون
  • آفتابگردان
  • بنفشه معمولی

شما می‌توانید گلبرگها را از گلها جدا کنید و آنها را به داخل سالاد بریزید یا گلها را به صوت کامل برای تزئین استفاده کنید. قبل از خوردن غذا، مادگی و پرچم آنها را بردارید.سالاد گلهای خوراکی

برای بدست آوردن شکوفه‌های خوراکی، چندین راه وجود دارد. شما می‌توانید آنها را در بعضی از سوپرمارکتها، پیدا کنید، در واقع همان مناطقی که شما می‌توانید سبزی تازه پیدا کنید.

شما می‌توانید شکوفه‌ها را از باغ خودتان برداشت کنید. همچنین می‌توانید آنها را از دوست و یا همسایه تان که باغ و یا گلدان دارد بگیرید. با مسئول درمانی خود، گلها را چک کنید چون برخی از بخش‌های گلهای خوراکی احتمال دارد که با آفت کشها یا مواد شیمیایی آلوده شده باشند، بنابراین از آنها اجتناب کنید.

برای چاشنی سالاد گلهای خوراکی که در واقع نوعی سالاد بهاری است، از یک نوع سرکه سبک، بدون غلظت یا حالت کرمی، استفاده کنید، در غیر اینصورت سالاد شما سنگین خواهد شد. شما همچنین می‌توانید از آبلیمو نیز در عوض سرکه استفاده کنید اما من سرکه را ترجیح میدهم.سالاد بهاری با گلهای خوراکی

نکته : چاشنی را روی برگها و گلها نریزید و آنها را بهم نزنید، چون باعث پرشدن برگها با چاشنی شده و آنها را به هم می‌چسباند. منظره قشنگی نیست. من پیشنهاد می‌کنم یکی از موارد زیر را انجام دهید : سالاد را بصورت خشک سرو کنید و بعد چاشنی آن را در ظرفی ریخته و اجازه دهید که هر کس هر مقدار که میخواهد از آن بردارد یا چاشنی مورد نظر را در ته ظرف ریخته، گلها و برگهای کاهو را روی آن ریخته، دقیقا قبل از سرو کردن آنها را بهم بزنید، درست روی میز غذا.سالاد بهاری با گلهای خوردنی

من سبزیجات بهاری را سه بار در لگن پلاستیکی شستم، به این روش آنها تمیز و خشک می‌شوند. پیشنهاد می‌کنم که سبزی‌های ظریف را به این روش نشویید چون هم زمان زیادی می‌برد هم خشک کردن آنها دشوار است.

گلهای خوراکی چه مزه‌ای دارند؟

من نمی‌خواهم دروغ بگویم. از گل‌های خوراکی برای رنگ و ظاهر زیبایشان بیش از طعم استفاده می‌کنم، اما این بدان معنا نیست که آنها مزه بدی دارند. بعضی از آنها کمی تند، هستند، بعضی مزه گیاهی می‌دهند و بعضی‌ها شیرین هستند، فقط کافی است آنها را امتحان کنید. اگر می‌خواهید که در تجربه تمامی گلهای خوراکی مشارکت کنید، پیشنهاد می‌کنم با شکوفه‌های پرتقال یا گلبرگهای گل همیشه بهار و بنفشه ساده شروع کنید. آنها براحتی پیدا می‌شوند و اثر بزرگی در سالاد گلهای خوراکی شما دارند.سالاد گلهای خوراکی

سالاد گلهای خوراکی

مواد تشکیل دهنده

  • ۱۴۰ گرم برگهای سبز و کوچک کاهوهای سالادی
  • ۱ عدد پیاز کوچک شیرین
  • گلهای خوراکی متنوع
  • ¼ پیمانه چاشنی سالاد دلخواه

طرز تهیه

  1. پیاز را پوست کنده و برش بزنید. بهترین روش برای برش زدن استفاده از رنده‌های بسیار تیز برش زن است. اگر آن را در اختیار ندارید، فقط آنها را به صورت بسیار نازک برش بزنید و حلقه‌ها را جدا کنید.
  2. چاشنی سالاد را در کف یک کاسه سالاد بزرگ قرار دهید.
  3. سبزی‌ها و پیاز را در کاسه قرار دهید، اما با چاشنی مخلوط نکنید
  4. گلهای خوراکی را در بالای مواد به صورت پراکنده بریزید.
  5. سالاد را روی میز بگذارید و چاشنی کف ظرف را با مواد سالاد فقط قبل از مصرف، بهم بزنید. در عوض شما می‌توانید چاشنی سالاد را در ظرفی جداگانه در کنار کاسه سالاد قرار دهید.

نکته‌ها

  • مراقب باشید فقط از شکوفه‌ها و گلبرگهای این گلهای خوراکی استفاده کنید. سایر قسمت‌های گل، مانند برگ و غیره ممکن است که غیر قابل خوردن باشند.
  • برای نگهداری گلهای خوراکی برای یک مدت کوتاه، آنها را در آب قرار دهید، اگر هنوز ساقه دارند، آنها را در یخچال و یا یا در یک ظرف پلاستیکی در‌دار قرار داده و یک حوله کاغذی را بصورت یک لایه، روی آنها پهن کنید، بپوشانید و در یخچال بگذارید برای استفاده‌های بعدی.
  • اگر شما در باغبانی مهارت دارید، می‌توانید مجموعه‌ای از بذرهای گلهای خوراکی را برای ایجاد یک باغ گلهای خوراکی در حیاط خانه‌تان خریداری کنید. سالاد گلهای خوراکی با گلهای بهاری

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

در صورتی که این سالاد زیبای رنگارنگ، مورد توجه شما قرار گرفت، سایر مطالب ما را در بخش آشپزی دنبال کنید.

منبع : livestrong.com

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *