طرز تهیه کالباس با کیفیت در منزل فرصت مناسبی است تا همه اعضای خانواده از این محصول لذیذ در کمال اطمینان از نظر تهیه بهداشتی کالباس با مواد اولیه سالم، آن را استفاده و از خوردن کالباس لذت ببرند. کالباس را می توان با گوشت، مرغ و گوشت سایر پرندگان حلال گوشت، تهیه نمود. طرز تهیه کالباس خانگی مواد لازم : مرغ چرخ شده : ۷۵۰ گرم تخم مرغ : ۲ عد پودر نشاسته : ۷ قاشق غذاخوری روغن: ۸ قاشق چایخوری پودر یخ : ۸ قاشق غذاخوری پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل : ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم رازیانه : ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم شنبلیله : ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل ساه و فلفل قرمز : به مقدار لازم قارچ و هویج و زیتون : به مقدار لازم خلال پسته : به مقدار لازم طرز تهیه کالباس مرغ : سینه مرغ رابا گوشتکوب بکوبید یا می توانید آن را چرخ کرده و سپس داخل دستگاه میکسر بریزید. مخلوط آب و یخ را با میکسر زده و پودر یخ را تهیه کنید و همراه نمک به مرغ اضافه کرده و با میکسر مخلوط کرده تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها و روغن را در این مرحله اضافه کرده و هم بزنید. سپس ادویه ها شامل پودر نشاسته، پودر سیر، شکر، پودر زنجبیل، پودر تخم رازیانه، پودر تخم شنبلیله، و فلفل را به مواد افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید. مایه کالباس را روی یک سلفون تمیز و یا فویل آلومینیومی پهن کنید، سپس قارچ و هویج و زیتون را حلقه ای خرد کرده و همراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید. سپس سلفون را محکم مانند شکلات بسته و آن را هواگیری کنید. آن را در قابلمه آب در حال جوش انداخته و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بماند. سپس کالباس را از آب جوش خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را داخل فریزر به مدت ۱۲ ساعت قرار دهید. بعد از ۱۲ ساعت، کالباس را به یخچال منتقل کرده و ۲۴ ساعت درون یخچال نگهداری نمایید، سپس کالباس آماده مصرف است. طرز تهیه کالباس در منزل حدود یک ساعت زمان می برد. اما با توجه به این زمان کم، تهیه کالباس با کیفیت و سالم در منزل نسبت به کالباس های کارخانه ای ارزش آن را دارد که زمانی وقت گذاشت و این فراورده گوشتی پرطرفدار را برای اعضای خانواده خود، مخصوصا فرزندان دلبندتان، در منزل تهیه نمود. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...