ته چین از انواع غذاهای مجلسی خوشمزه و خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و این غذا را می توانید با انواع سبزیجات مختلف و گوشت تهیه کنید. ته چین اسفناج از انواع غذاهای پاییزی و زمستانی است. طرز تهیه ته چین اسفناج در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید.

ته چین بادمجان و ته چین اسفناج و ته چین گوشت از انواع غذاهای لذیذ هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر این غذاهای ایرانی را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید. در برای درست کردن ته چین اسفناج می توانید از گوشت مرغ و یا گوشت چرخ کرده و یا گوشت قرمز استفاده کنید
دستور پخت ته چین اسفناج در منزل

مواد لازم

  • برنج : ۲ پیمانه
  • ماست : ۴ قاشق سوپخوری
  • زرده تخم مرغ : ۳ عدد
  • پیاز بزرگ : ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
  • کره : ۲۵ گرم
  • اسفناج : ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پودر زعفران : ۱ قاشق چایخوری سر پر

طرز تهیه ته چین اسفناج در منزل

ابتدا برنج را به خوبی بشویید و به همراه مقداری نمک و آب به مدت ۲ ساعت برنج را خیس کنید سپس اسفناج ها را پاک کنید و آن ها را بشویید و به صورت درشت خرد کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه ته چین اسفناج پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی پیاز را خرد کنید درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز های خلالی شده را به روغن اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس اسفناج های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و مقداری نمک روی اسفناج ها بریزید بعد از اینکه اسفناج ها سرخ شدند شعله گاز را کم کنید و مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را در گوشه ای قرار دهید.
گوشت چرخ کرده را درون ظرف مناسبی بریزید و یک عدد پیاز بزرگ را درون گوشت چرخ کرده رنده کنید و نمک و فلفل و یک قاشق سوپخوری از زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید و سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود و سپس مخلوط گوشت را درون تابه بریزید تا به خوبی سرخ شد و آب گوشت تبخیر شود سپس حرارت گاز را خاموش کنید.
قابلمه متوسطی را تا نیمه پر از آب کنید و سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون آب بریزید و بعد از نیم پز شدن برنج می توانید آن را آبکش کنید.

ته چین اسفناج لذیذ

در مرحله بعدی دستور پخت ته چین اسفناج درون کاسه بلوری بزرگی زرده های تخم مرغ را بریزید و سپس ۴ قاشق ماست به تخم مرغ ها اضافه کنید و ۲ قاشق باقی مانده از زعفران دم کرده را هم به مخلوط ماست و تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط این مواد را با کمک چنگال به خوبی هم بزنید سپس برنج آبکش را درون کاسه بزرگ و به کمک قاشق بزرگی برنج را با ماست و تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.|
در تابه ای گود و نچسب مقداری روغن بریزید و نیمی از برنج را درون تابه ریخته سپس مخلوط پیاز داغ و اسفناج را روی برنج بریزید و با کمک پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید و گوشت چرخ کرده را روی مخلوط اسفناج و پیاز داغ بریزید.
در مرحله آخر طرز تهیه ته چین اسفناج باقیمانده برنج را روی گوشت چرخ کرده بریزید و دوباره با کمک قاشق سطح برنج را صاف کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید بعد از اینکه بخار از قابلمه بیرون زد شعله گاز را کم کنید و کره را با مقداری روغن روی برنج بریزید و سپس درب قابلمه را با کمک دمکنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید. برای دم کشیدن ته چین اسفناج ۲ ساعت زمان لازم است بعد از مدت زمان ذکر شده سینی گردی را روی دهانه تابه قرار دهید و ته چین را در سینی برگردانید.

ته چین اسفناج

نکات طلایی پخت بهتر ته چین اسفناج

  • برای دم کردن زعفران پودر زعفران را در ظرف مناسبی بریزید سپس ۳ قاشق غذاخوری آب جوشیده را به زعفران اضافه کنید و ظرف را روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا زعفران به خوبی دم بکشد.
  • گوشت چرخ کرده را می توانید به صورت کوفته های ریزی در آورید و در میان برنج قرار دهید.
  • می توانید ته چین اسفناج را داخل فر نیز بپزید. برای پختن ته چین اسفناج در فر باید ظرف پیرکس گردی را تهیه کنید و بعد از چرب کردن دیواره و کف ظرف پیرکس مانند روش ذکر شده مواد ته چین را به صورت لایه لایه در ظرف بریزید و سپس ظرف پیرکس را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.

طرز تهیه ته چین اسفناج و گوشت چرخکرده

در این مطلب با طرز تهیه ته چین اسفناج در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع ته چین خوشمزه و متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت ته چین های مختلف می توانید به بخش انواع ته چین مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *