نماد سایت سیماکوک

روش پخت ته چین اسفناج در آشپزخانه های ایرانی

ته چین از انواع غذاهای مجلسی خوشمزه و خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و این غذا را می توانید با انواع سبزیجات مختلف و گوشت تهیه کنید. ته چین اسفناج از انواع غذاهای پاییزی و زمستانی است. طرز تهیه ته چین اسفناج در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید.

ته چین بادمجان و ته چین اسفناج و ته چین گوشت از انواع غذاهای لذیذ هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر این غذاهای ایرانی را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید. در برای درست کردن ته چین اسفناج می توانید از گوشت مرغ و یا گوشت چرخ کرده و یا گوشت قرمز استفاده کنید

مواد لازم

طرز تهیه ته چین اسفناج در منزل

ابتدا برنج را به خوبی بشویید و به همراه مقداری نمک و آب به مدت ۲ ساعت برنج را خیس کنید سپس اسفناج ها را پاک کنید و آن ها را بشویید و به صورت درشت خرد کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه ته چین اسفناج پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی پیاز را خرد کنید درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز های خلالی شده را به روغن اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس اسفناج های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و مقداری نمک روی اسفناج ها بریزید بعد از اینکه اسفناج ها سرخ شدند شعله گاز را کم کنید و مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را در گوشه ای قرار دهید.
گوشت چرخ کرده را درون ظرف مناسبی بریزید و یک عدد پیاز بزرگ را درون گوشت چرخ کرده رنده کنید و نمک و فلفل و یک قاشق سوپخوری از زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید و سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود و سپس مخلوط گوشت را درون تابه بریزید تا به خوبی سرخ شد و آب گوشت تبخیر شود سپس حرارت گاز را خاموش کنید.
قابلمه متوسطی را تا نیمه پر از آب کنید و سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون آب بریزید و بعد از نیم پز شدن برنج می توانید آن را آبکش کنید.

در مرحله بعدی دستور پخت ته چین اسفناج درون کاسه بلوری بزرگی زرده های تخم مرغ را بریزید و سپس ۴ قاشق ماست به تخم مرغ ها اضافه کنید و ۲ قاشق باقی مانده از زعفران دم کرده را هم به مخلوط ماست و تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط این مواد را با کمک چنگال به خوبی هم بزنید سپس برنج آبکش را درون کاسه بزرگ و به کمک قاشق بزرگی برنج را با ماست و تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.|
در تابه ای گود و نچسب مقداری روغن بریزید و نیمی از برنج را درون تابه ریخته سپس مخلوط پیاز داغ و اسفناج را روی برنج بریزید و با کمک پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید و گوشت چرخ کرده را روی مخلوط اسفناج و پیاز داغ بریزید.
در مرحله آخر طرز تهیه ته چین اسفناج باقیمانده برنج را روی گوشت چرخ کرده بریزید و دوباره با کمک قاشق سطح برنج را صاف کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید بعد از اینکه بخار از قابلمه بیرون زد شعله گاز را کم کنید و کره را با مقداری روغن روی برنج بریزید و سپس درب قابلمه را با کمک دمکنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید. برای دم کشیدن ته چین اسفناج ۲ ساعت زمان لازم است بعد از مدت زمان ذکر شده سینی گردی را روی دهانه تابه قرار دهید و ته چین را در سینی برگردانید.

نکات طلایی پخت بهتر ته چین اسفناج

در این مطلب با طرز تهیه ته چین اسفناج در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع ته چین خوشمزه و متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت ته چین های مختلف می توانید به بخش انواع ته چین مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل