اسموتی به پوره ی میوه همراه با یخ گفته می شود که هم طبیعی و هم خنک است. امروز تصمیم دارم طرز تهیه ی دو اسموتی خوشمزه و خنک طبیعی را برای تان آموزش بدهم. می توانید با این اسموتی خنک از کسی که از بیرون و این هوای گرم آمده پذیرایی کنید، و یا پیش از خوراک اصلی نوش جان کنید.

اسموتی استوایی آناناس

اسموتی استوایی خنک

اسموتی استوایی خنک

مواد لازم

مواد لازم اسموتی استوایی

مواد لازم اسموتی استوایی

  • انبه یک عدد
  • آناناس یک پیمانه (اگر از میوه ی آناناس استفاده می کنید، می توانید حدود سه پیمانه از یک آناناس بدست آورید)
  • نارگیل خشک رنده شده یک چهارم پیمانه
  • کره ی بادام زمینی یک تا دو قاشق خوراک خوری
  • آب نارگیل یک پیمانه

کسانی که دوست دارند نوشیدنی شان شیرین تر باشد می توانند یک قاشق عسل طبیعی هم به آن اضافه کنند.

طرز تهیه

اسموتی استوایی آناناس

اسموتی استوایی آناناس

انبه و آناناس را پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. تکه های نارگیل را روی دستگاه تُست قرار دهید تا کمی خشک و تیره شود. داخل یک زیپ کیپ تکه های نارگیل، انبه و آناناس را بریزید. کیسه را داخل فریزر قرار دهید تا خوب یخ بزند. وقتی محتویات کیسه یخ زدند، آنها را در مخلوط کن تخلیه کنید، و کره ی بادام زمینی و آب نارگیل را اضافه کرده، بگذارید تا خوب مخلوط شود. مخلوط را داخل لیوان بلند بریزید و آن را با کمی رنده ی نارگیل تُست شده تزئین کنید.

 

اسموتی سیب سبز و اسفناج

 

تا به حال اسموتی های سبز را متحان کرده اید؟ بسیار سلامت و شادابی بخش هستند و آدم را سر حال می آورند. این نوشیدنی برای کسانی که کمبود آهن دارند هم بسیار مفید و مناسب است.

مواد لازم اسموتی سبز

مواد لازم اسموتی سبز

مواد لازم

لیمو ترش یک عدد

شیره نارگیل

سیب سبز درشت یک عدد

برگهای تازه ی اسفناج

ماست

قالب یخ

برگ نعنا (به دلخواه)

اسموتی سبز - سیب و اسفناج

اسموتی سبز – سیب و اسفناج

برای دو پیمانه اسفناج، یک دوم فنجان شیره ی آناناس لازم است، چهار تکه یخ، نصف یک سیب سبز (خورد شده) و آب یک لیمو. تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید. مخلوط کن را بشویید و یک چهارم پیمانه شیره نارگیل و یک دوم فنجان ماست (ماست اسفناج بهتر است) نیمه دیگر سیب (خورد شده) و ۲-۵ برگ نعنای تازه را خوب مخلوط کنید و به محتویات داخل لیوان اضافه کنید. با یک ورق سیب و یا سیب گارنیش شده نوشیدنی را تزئین کنید. نوش جان!

گارنیش کردن: یعنی خورد کردن به شکل مربع های بسیار ریز، که بیشتر برای تزئین استفاده می شود.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *