استفاده از کینوا میتواند یک سالاد بدون گلوتن عالی در اختیار شما قرار دهد. همچنین بخوانید : فواید کینوا زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه برای ۴ نفر ارزش تغذیهای: ۴۰۴ کیلوکالری ۱۹ گرم چربی ۴۴ گرم کربوهیدرات ۱ گرم فیبر ۱۷ گرم پروتئین مواد لازم: یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق چایخوری گشنیز یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه ۳۰۰ گرم کینوا ۵۰ گرم بادام ۱۰۰ گرم پنیر فتا جعفری خرد شده آب نصف لیموی تازه طرز تهیه: ۱.روغن را در یک ظرف بزرگ داغ کنید. ادویه را به آن بیفزایید. سپس به مدت یک دقیقه حرارت دهید. کینوا را به ظرف اضافه کنید. ۶۰۰ میلی گرم آب جوش به ظرف اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد.سپس اجازه دهید ترکیب سرد شود و آن را روی مواد باقی مانده بریزید.به صورت گرم یا سرد سرو نمایید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...