نماد سایت سیماکوک

دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام

دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام

استفاده از کینوا می‌تواند یک سالاد بدون گلوتن عالی در اختیار شما قرار دهد.

همچنین بخوانید : فواید کینوا

ارزش تغذیه‌ای:

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱.روغن را در یک ظرف بزرگ داغ کنید. ادویه را به آن بیفزایید. سپس به مدت یک دقیقه حرارت دهید. کینوا را به ظرف اضافه کنید. ۶۰۰ میلی گرم آب جوش به ظرف اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد.سپس اجازه دهید ترکیب سرد شود و آن را روی مواد باقی مانده بریزید.به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

خروج از نسخه موبایل