نماد سایت سیماکوک

دستور تهیه کیک شاه بلوط

کیک بلوط

این کیک غنی و عاری از گلوتن می‌تواند یک دسر خوشمزه برای مهمانی‌ها باشد.

ارزش تغذیه‌ای:

مواد لازم:

برای روی کیک:

طرز تهیه:

  1. ابتدا شاه بلوط‌ها را به همراه شکر در غذاساز بریزید ، سپس تا زمانی که یک خمیر نرم به دست بیاید آن را هم بزنید. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به آن اضافه کنید. حالا مواد آماده شده را داخل غذاساز و روی شاه بلوط‌ها بریزید و کمی مخلوط نمایید.
  2. حالا یک ورقه نازکی از مواد آماده شده را روی میز پهن کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. برای سرو، کیک را بر روی یک بشقاب قرار دهید. به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب کنید و روی کیک بریزید.حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را با پودر قند تزیین کنید و میل نمایید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

خروج از نسخه موبایل