این کیک غنی و عاری از گلوتن میتواند یک دسر خوشمزه برای مهمانیها باشد. ارزش تغذیهای: ۵۲۵ کیلوکالری ۲۹ گرم چربی ۶۴ گرم کربوهیدرات ۴۴ گرم شکر ۰ گرم فیبر ۴ گرم پروتئین ۳۶ گرم نمک مواد لازم: ۴۰۰ گرم شاه بلوط پخته شده ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم کره خرد شده ۱۰۰ گرم شکلات تلخ سه قاشق غذاخوری شیر یک قاشق چایخوری عصاره وانیل برای روی کیک: ۱۰۰ گرم شکلات تلخ ۲۵ گرم کره یک قاشق غذاخوری خامه پودر قند برای تزیین طرز تهیه: ابتدا شاه بلوطها را به همراه شکر در غذاساز بریزید ، سپس تا زمانی که یک خمیر نرم به دست بیاید آن را هم بزنید. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به آن اضافه کنید. حالا مواد آماده شده را داخل غذاساز و روی شاه بلوطها بریزید و کمی مخلوط نمایید. حالا یک ورقه نازکی از مواد آماده شده را روی میز پهن کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. برای سرو، کیک را بر روی یک بشقاب قرار دهید. به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب کنید و روی کیک بریزید.حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را با پودر قند تزیین کنید و میل نمایید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...