طرز تهیه شیرین پلو شیرازی برای خیلی از کدبانوها آشناست اما در بسیاری از نقاط ایران می توان گفت شاید اسم این غذای خوشرنگ و لعاب را نشنیده باشند به همین خاطر در این مطلب بهترین طرز تهیه شیرین پلو با طعمی ایده آل را آموزش خواهیم داد. شیرین پلو با ترکیب بندی رنگ های زیبا و جذاب هر فردی را به خوردن آن مشتقاق می کند.

طرز تهیه شیرین پلو با بهترین روش پخت شیرازی

طرز تهیه شیرین پلو لذیذ

مواد لازم :

۱ – برنج : یک کیلوگرم

۲ – مرغ : نیم کیلوگرم

۳ – خلال پسته : ۵۰ گرم

۴ – خلال بادام : ۲۰۰ گرم

۵ – شکر : ۱ پیمانه

۶ – هویج : نیم کیلوگرم

۷ – خلال پوست نارنج یا پرتقال : ۲۵۰ گرم

۸ – زعفران : به میزان لازم

۹ – نمک و ادویه : به میزان لازم

۱۰ – روغن یا کره : به میزان لازم

۱۱ – پیاز : ۱ عدد

۱۲ – زرشک : به مقدار لازم

طرز تهیه شیرین پلو شیرازی

طرز تهیه شیرین پلو :

۱ – خلال بادام را با آب سرد بشویید و به مدت یک ساعت بخیسانید و سپس آن را در آبکش بریزید تا آبش کشیده شود.

۲ – خلال های پوست نارنج را دوبار در آب بجوشانید هر دفعه آبش را عوض کنید سپس چند ساعتی در آب سرد بخیسانید و آبش را چند دفعه عوض کنید سپس در ظرفی مقداری آب و شکر را ریخته و شربتی تهیه کنید و خلال های پوست نارنج را همراه خلال پسته درون شربت بریزید تا تلخی آن گرفته شود.

۳ – پیاز را درون روغن سرخ کرده و تکه های مرغ را نیز تفت دهید و دو طرف مرغ ها را سرخ کنید سپس نمک و فلفل و مقداری آب روی آن بریزید بگذارید تا بپزد. بعد از پخت استخوان های مرغ را جدا کنید.

۴ – درون ماهی تابه ای مقداری کره بیاندازید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید، هویج ها را خلال کرده و همراه خلال بادام به آن اضافه کنید و تفت دهید.

۵ – خلال پوست نارنج و پسته را که از شربت کشیده اید را به هویج و خلال بادام اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

۶ – برنج را شسته و آن را آبکش کنید.

۷ – برای تزیین پلو مقداری از خلال پسته ها را بدون اینکه بشویید در مقداری روغن تفت دهید تا جلا پیدا کنند.

طرز تهیه شیرین پلو مرغ

۸ – در ته قابلمه ای مناسب ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید نصف برنج را در کف قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و روی آن ها مخلوط هویج ،خلال پوست نارنج، خلال بادام و پسته بریزید و روی آن ها باقی برنج ها را ریخته و زعفران را همراه مقداری کره در بالای مواد بریزد و بگذارید شیرین پلو دم بکشد.

۹ – بعد از اینکه پلو دم کشید می توانید برای تزیین شیرین پلو ، مقداری از خلال پوست نارنج و خلال پسته و خلال بادام که نگه داشته اید و همینطور از زرشک که در مقداری روغن تفت داده شده نیز می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه شیرین پلو و زعفران

در طرز تهیه شیرین پلو می توانید از گوشت گوسفندی یا گوساله به جای مرغ استفاده کنید ، اما زمان پخت بیشتری را صرف خواهد کرد و بعد از پخت اگر استخوانی دارد آن ها را جدا کرده و سپس لای برنج موقع دم کردن بچینید. استفاده از زرشک برای تکمیل رنگ بندی شیرین پلو توصیه می شود.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *