انار یکی از میوه های خیلی خوشمزه است و خواص و فواید زیادی هم داره ولی خوردنش یکم سخته. فکر کنم هممون ترجیح بدیم انار دونه شده بذارن جلومون تا بی دردسر از خوردنش لذت ببریم.

دون کردن انار چیزی نیست که نیاز به آموزش داشته باشه ولی یک روش پیدا کردم که بد نیست شما هم امتحانش کنید از بهترین مزیت هاش اینه که دونه های انار پرتاب نمیشن به هر سمت خونه و همه جا رو رنگی نمیکنن. گفتم چون به شب یلدا نزدیکیم این مطلب رو براتون بذارم که راحت تر انارها رو دونه کنید برای مهمونی یا دسرهایی ک تدارک دیدید.

روشی برای دونه کردن انار

روشی برای دونه کردن انار

انار رو افقی برش بدید

از وسط انار رو برش بزنید یک برش تقریبا عمیق که پوستش رو کاملا ببره بدونه اینکه به دونه های انار برسه.

برش زدن انار

برش زدن انار

با استفاده از انگشت های شصتتون انار رو بشکافید و باز کنید.

شکافتن انار

شکافتن انار

انار رو در کاسه آب دون کنید

یک کاسه رو تا نیمه آب میریزیم تکه های انار رو روی کاسه میگیریم و از قسمت وسط بهش فشار وارد میکنیم.

 وسط تکه های انار رو ب داخل فشار میدیم

وسط تکه های انار رو به داخل فشار میدیم

چند دقیقه انار ها رو داخل آب میذاریم این کار باعث میشه پوست سفید داخل انار نرم بشه و راحت تر انار دونه بشه.

قرار دادن تکه های انار در آب

قرار دادن تکه های انار در آب

برای دانه کردن انار به پشتش ضربه های نرم بزنید

دستتون رو روی دونه های انار قرار بدید و از پشت با یک قاشق به انار ضربه بزنید.

ضربه زدن به انار

ضربه زدن به انار

انار رو برگردونید میبینید که همه ی دونه های انار توی کاسه ریختن تعداد خیلی کمی باقی مونده رو میتونید با دست خارج کنید.

خالی شدن پوست انار از دونه ها

خالی شدن پوست انار از دونه ها

دونه های انار میرن زیر آب و همه ی پوست سفیدهای داخلی انار روی آب شناور میمونن پس شما میتونید به راحتی با یک قاشق همه رو جدا کنید.

جمع کردن پوسته های سفید شناور روی آب

جمع کردن پوسته های سفید شناور روی آب

انار ها رو در آبکش میریزیم و اجازه میدیم آبش بره.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *