در مطلب امروز میخوام طرز تهیه یه پیش غذا یا عصرونه و یا حتی شام سبک آسون و خوشمزه رو براتون بذارم که توش از گل کلم استفاده شده که هم خیلی مقویه و هم حالا که پاییزه فراوونه. پیشنهاد میکنم در صورتی که جز دوستداران گل کلم هستین مخصوصا گل کلم پخته حتما این پیش غذارو امتحان کنین که حرف نداره … ژامبون و گل کلم پنیری مواد لازم برای تهیه ژامبون و گل کلم پنیری ۳۰۰ گرم گل کلم ۱۰۰ گرم ژامبون ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ۱۰ گرم کره پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ژامبون و گل کلم پنیری مراحل تهیه ژامبون و گل کلم پنیری ابتدا باید گل کلم ها رو بپزیم پس داخل قابلمه به مقدار کافی آب ریخته و کمی نمک هم اضافه میکنیم بعد گل کلم ها رو داخل آب میذاریم تا برای نهایتا ۱۰دقیقه با آب بجوشن. بعد از این مدت گل کلم نرم شده و میپزه پس بعد آبکششون میکنیم و اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره. پختن گل کلم تا گل کلم ها بپزن ژامبونمون رو به صورت نواری میبریم و با کره تفت میدیم تفت دادن ژامبون با کره بعد کف یه ماهیتابه رو چرب میکنیم و بعد گل کلم های پخته رو داخلش میذاریم تا طلایی بشن. سرخ کردن گل کلم حالا همه مواد پیش غذای خوشمزه ما حاضرن و فقط میمونه چیدنشون تو ظرف پس کف ظرف رو چرب کرده و بعد گل کلم هارو داخلش میذاریم. گذاشتن گل کلم در ظرف حالا ژامبون رو روشون میچینیم. اضافه کردن ژامبون در نهایت ابتدا پنیر پارمزان رو روی سطح مواد پخش کرده و بعد روی مواد رو با پنیر پیتزا میپوشونیم. بعد ظرفمون رو برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم و در ۵ دقیقه نهایی هم گریل رو روشن میکنیم تا پنیر طلایی بشه. اضافه کردن پنیر حالا پیش غذای خوشمزه ما حاضره … نوش جان ژامبون و گل کلم پنیری منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...