تا به حال شده یه غذا با کرفس درست کنین مثل خورشت کرفس یا چیز دیگه ای که از برگای کرفس داخلش استفاده نمیشه و در عین حال برگای کرفستون هم خیلی تازه و شاداب باشن و دلتون براشون بسوزه و ندونین چیکار کنین، من برای استفاده از برگای کرفس این کوکوی برگ کرفس خوشمزه رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی آسونه و هم خیلی خوشمزه و خوش عطر … کوکو برگ کرفس مواد لازم برای تهیه کوکو برگ کرفس ۲۰۰ گرم برگ کرفس تازه (برگ یک عدد کرفس کامل) ۳ الی ۴ عدد تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری سرخالی آرد گندم در صورت نیاز نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه کوکو برگ کرفس مراحل تهیه کوکو برگ کرفس ابتدا باید برگ های کرفس رو خورد کنیم. من خیلی ریزشون نکردم ولی اینکه تا چه حد خوردشون کنین به سلیقه خودتون بستگی داره. خورد کردن برگ کرفس برای تهیه این کوکو میتونین از ساقه ای خیلی نازک کرفس که انتهای برگ ها هم هستن استفاده کنین. دقت کنین که برگها باید تازه و شاداب باشن و خیلی زمخت نشده باشن. ساقه های ظریف کرفس حالا کرفس خورد شده دو الی سه عدد از تخم مرغ ها با توجه به حجم برگ ها و به مقدار لازم نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم. اضافه کردن مواد در صورتی مقدار تخم مرغ کم بود یک عدد دیگه تخم مرغ هم اضافه میکنیم و بعد آرد رو هم برای انسجام بیشتر کوکو میریزیم. اضافه کردن تخم مرغ و آرد حالا خوب مواد رو با هم مخلوط میکنیم. مخلوط کردن مواد داخل یه ماهیتابه نچسب مقدار کمی روغن ریخته و وقتی ماهیتابه گرم شد مایه کوکو رو اضافه کرده، حرارت رو ملایم کرده و در ماهیتابه رو میذاریم تا کوکو بپزه. ریختن مواد در ماهیتابه همینطور که میبینین کوکو پخته و خودش رو گرفته. پختن کوکو حالا کوکو رو برمیگردونیم تا طرف دیگر هم طلایی بشه در این مرحله احتیاجی به گذاشتن در ماهیتابه نیست. طلایی شدن هر دو طرف حالا کوکو خوشمزه و مفید ما حاضره … نوش جان کوکو برگ کرفس منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...